Почетна » Координаторске уцене грочанског СНС-а и фиктивна запослења

Координаторске уцене грочанског СНС-а и фиктивна запослења

од admin
0 коментар

Наиме, поред већ објављених уговора о разноразним помоћницима, постоје и она фиктивна запослења по Јавним предузећима. Иако је у већинском власништву приватног партнера, „Еко Гроцка“ се такође суочава са фиктивно запосленим радницима, док се према правим радницима врше многобројне уцене, првенствено од стране координатора СНС-а у Гроцкој како би утицали на њих , како за гласање, тако и за многобројне остале, не баш правно потковане ствари.

Према сазнањима Жиг инфа, колико сутра би требало да се продужи уговор најмање петорици радника „Еко Гроцке“ који су фиктивно запослени у овом предузећу, односно плату примају а на посао не долазе. Сви они су запослени од стране актуелних координатора СНС-а у Гроцкој. Руку на срце, нису само ти радници који су фиктивно запослени. Како кажу наши извори из СНС-а, барем они који желе добробит општини Гроцка, и заменик директора „Еко Гроцке“ Миленко Буквић је ретко виђен у овом предузећу. Много више времена, како кажу наши извори, проводи у обављању приватних послова и нешто мање за страначку промоцију.

Ништа боља ситуација није ни у ЈКП „Зеленило и пијаце“ Гроцка. Постоје очевици догађаја, када је један члан СНС-а из Заклопаче, који је веома близак са координатором Стефаном Дилберовићем, покушао да своје приватне камионе изнуди „Еко Гроцкој“ како би за њихово изнајмљивање узимао новац. Како кажу још наши извори, његова „блиска пријатељица“ је такође фиктивно запослена у „Еко Гроцка“.

Оно што је још чудније у координисању координатора, јесте и чињеница да не постоји ни списак чланова СНС-а са територије ГО Гроцка, који је ажуриран. Једини списак који постоји јесте из 2014 године, по којем координатори сада зову чланство како би их „припремили“ за изборе.

Подсетимо се,након што је изабран повереник за ОО СНС-а Гроцка, Милосав Миличковић је након пар месеци одлучио да постави четири кординатора напредњака који ће у наредном периоду руководити одбором. Иако су информације из врха СНС-а ишле ка томе да ће грочански одбор напредњака добити тотално нова имена, заправо се ништа није променило и на његовом челу су сада кординатори који су у блиским односима са бившим председником Драгољубом Симоновићем, човеку којем се суди као осумњиченом за паљење куће нашем колеги Милану Јовановићу.

Наиме, Миличковић поставља за кординаторе Стефана Дилберовића, Владимира Радовановића, Ђорђа Јевтића и Миленка Буквића. Недавно је због неефикасноссти у раду смењен Владо Радовановића а на његово место постављен Милан Марковић, пријатељ осталим координаторима који је постао и члан Већа у Гроцкој.

ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар