Почетна » „КУПЉЕНО-НЕМА ВИШЕ“ Одборници радикала у Гроцкој напуштају странку?

„КУПЉЕНО-НЕМА ВИШЕ“ Одборници радикала у Гроцкој напуштају странку?

од admin
0 коментар

Према сазнањима Жиг Инфа, одборничка група радикала у СГО Гроцка неће више постојати.

Наиме, према нашим изворима, двоје од троје одборника радикала дефинитивно ће напустити ову одборничку групу и биће самостални посланици. Према истим изворима, ово је договорено у кабинету председника ГО Гроцка и председника напредњака , Драгољуба Симоновића- Симе.

  • На некој од наредних Скупштина у Гроцкој, бар два одборника радикала нашустиће ову одборничку групу и прећи у самосталне посланике. Де факто самостални, али ће уствари подржавати владајућу коалицији на челу са СНС-ом, каже наш извор.

Да нешто није у реду са радикалима у Гроцкој можда најбоље ислуструју фотографије које су направљене недавно у истом месту .

 

Наиме, радикалу су скупљали потписе за народну петицију да хероји са Кошара добију свој булевар. У овој акцији сакупљања потписа нико од чланова ОО Гроцка није био. Акција је одржана уз помоћ чланова радикала са Звездаре.

 

ПАНИЋ: ОДБОРНИЦИ СУ ОДАВНО ЗАВРШИЛИ СА МНОМ!

 

Ненад Панић, председник ОО СРС-а Гроцка каже да су одборници ове странке одавно завршили са њим,

-Већ сви мисле да су одборници радикала прешли у табор напредњака, тако да што се тиче ваше информације да ће на некој од наредних седница напустити одборничку групу, није толико битно. И овако су постали неупотребљиви. То на рејтинг странке не утиче пуно, каже Панић за Жиг Инфо и додаје:

-Сад треба поставити питање на Скупштини колико коштају Грочанске свечаности. Више нема ко то да постави. Сима је правио фрку кад се 2011. потрошило 20.000 евра, а ове Свечаности нису испод 150 000.

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар