Почетна » КУПУЈУ БОЛЕСНЕ ГРАЂАНЕ! Напредњаци лепе плакате поред апотека и деле бесплатне лекове!

КУПУЈУ БОЛЕСНЕ ГРАЂАНЕ! Напредњаци лепе плакате поред апотека и деле бесплатне лекове!

од admin
0 коментар

Активисти Српске напредне странке лепе плакате поред апотека како би намамили болесне грађане.

Српска напредна странка води бескрупулозну предизборну кампању. Почели су да лепе плакате поред апотека како би намамили болесне грађане да гласају за њихову листу.

Фотографија СНС плаката одмах поред једне апотеке настала је у Нишу.

Градски одбор Нове странке у Нишу позвао је данас Комуналну полицију да испоштује градску Одлуку о оглашавању и казни Српску напредну странку због лепљења предизборних плаката ван места која су за то намењена.

– Плакати којима се рекламира митинг СНС излепљени су по аутобуским стајалиштима, спољним деловима стамбених и пословних објеката, кантама за смеће, чиме је директно прекршена ова Одлука, саопштила је Нова странка.

Функционери СНС-а у Нишу раније су снимљени како супротно закону болесним грађанима поклањају лекове!

Плакати СНС осванули су на улазним вратима у позориште у Зајечару.

Готово све странке кренуле су на турнеју по београдским пијацама. Моле сиромашне грађане да гласају за њихове бајате идеје због којих су данас приморани да продају робу на пијацама.

Судећи по саопштењу Демократске странке Србије, напредњаци су и пијачне предизборне активности успели да злоупотребе.

– Сценарио је једноставан. Центар за изборне манипулације и пропаганду СНС у договору са Комуналном полицијом шаље комуналне полицајце да уз појачану бахатост разјурују и одузимају робу онима који је продају са импровизованих тезги и којима је то једини извор прихода. Затим се појављују групе активиста СНС, у мајицама странке и са другим обележјима, који “храбро” стају пред комуналне полицајце у одбрану продаваца. Затим се под режираним притиском СНС активиста, а заправо по телефонском налогу начелника, комунални полицајци повлаче. Продавци срећни и захвални. И ту је крај изрежираној представи “храбри и одлучни СНС брани грађане” уз очигледну злоупотребу комуналне полиције у предизборне сврхен пише у саопштењу ДСС-а.

Телепромтер

Можда ти се свиди

Оставите коментар