Почетна » ЛАЖНА ПИСМА ЖУТЕ ПАТКИЦЕ: У сандучићима Београђана освануле поруке: Не излазите на гласање!

ЛАЖНА ПИСМА ЖУТЕ ПАТКИЦЕ: У сандучићима Београђана освануле поруке: Не излазите на гласање!

од admin
0 коментар

У Београду су у сандучићима осванула писма потписана као иницијатива Не да(ви)мо Београд у коме се грађани позивају да не изађу на изборе.

– У Београду су у сандучићима осванула писма потписана као иницијатива Не да(ви)мо Београд у коме се грађани позивају да не изађу на изборе.

Овакво саопштење послала је иницијатива Не давимо Београд, наводећи како су писма лажна.

– У писмима се наводи како иницијатива Не да(ви)мо Београд неће подржати ни једног кандидата на предстојећим изборима, јер су „они завршени пре него што су и почели“.

– Наша иницијатива се није изјашњавала у вези са председничким изборима јер смо чекали да се опозиционе странке и критичка јавност договоре око једног, нестраначког кандидата. Свима је јасно да Вучића и његов режим може да победи само један кандидат грађана и опозиције који се није испрљао радећи до сада. Чекали смо да се политичке странке договоре како бисмо и ми дали несебичну подршку том заједничком кандидату – наводи се у овом писму.

Иницијатива је демантовала да има било какве везе са овим писмима и да је њихов став о изборима непромењен и да ће подржати кандидатуру Саше Јанковића.

– Позивамо грађане да у недељу 2. априла изађу на биралишта у што већем броју, а ове прљаве потезе, подметачине, претње новинарима и активистима нека им послуже као инспирација јер ће у супротном случају бахати насилници којих их организују и спроводе остати на власти, наводи се у саопштењу Иницијативе.

Еспресо.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар