Почетна » ЛАЗОВИЋ: ДА ОСЛОБОДИМО ИНСТИТУЦИЈЕ И ВРАТИМО ИХ У РУКЕ ГРАЂАНА

ЛАЗОВИЋ: ДА ОСЛОБОДИМО ИНСТИТУЦИЈЕ И ВРАТИМО ИХ У РУКЕ ГРАЂАНА

од Жиг Инфо
0 коментар

Радомир Лазовић, кандидат за посланика у парламенту испред покрета Не давимо Београд и коалиције ’МОРАМО’ позвао је грађане да 3. априла енергију са улица и протеста пренесу на биралишта како би институције биле ослобођене из канџи криминалног режима и враћене у руке грађана.

„Сјајна је атмосфера наде и велика жеља за променама. То је обележило ову борбу. Уложили смо огроман труд и енергију. И сада је време, као што је са ове говорнице више пута речено, да ту енергију са улица, са протеста, са блокада пренесемо у институције, ослободимо их из канџи криминалног режима и вратимо их у руке грађана,“каже Лазовић.

Лазовић је навео и да коалиција ’МОРАМО’, заједно са грађанима, жели да одређује будућност нашег друштва, мења Србију тако да она буде добро место за живот у коме су сви добро плаћени за посао који раде и у коме се живот одвија на здрав начин без страха од старости.

Током предизборне кампање покрет Не давимо Београд и коалициони партнери ’МОРАМО’ обишли су 50 градова, само у Београду организовали преко 350 догађаја, комшијских разговора, акција, штандова.

Око калиције ‘МОРАМО’ окупио се велики број стручних људи који су и у прошлости увек јавно устајали у заштиту приороде, јавних добара и људи. План и програм коалиције обухвата области које муче грађане, од екологије, преко социјалне правде, до децентрализације.

Коалиција ужива и отворену међународну подршку која укључује Европску зелену партију, градоначелника Загреба Томислава Томашевића, грађански покрет УРА из Црне Горе, грађанску платформу ‘Барселона ен Кому’, као и пан-европски покрет ‘Дием25’”.

Можда ти се свиди

Оставите коментар