Почетна » ЛИЦЕМЕР НА КВАДРАТ: Како је Вучић 2007. предводио блокаду б92

ЛИЦЕМЕР НА КВАДРАТ: Како је Вучић 2007. предводио блокаду б92

од admin
0 коментар

Реч је о протесту који датира 26. маја 2007. године, када је Вучић као полетни радикал са још 200 чланова СРС блокирао телевизију Б92, незадовољан због извештавања ове ТВ станице о опозицији и пресудама хашким оптуженицима

.

Дакле, тада му није сметало да, како говори у 2019. години „прети новинарима приватне ТВ станице и покушава да упадне на приватни посед“. Том приликом, испред ТВ Б92, Вучић је изјавио:

„Ово је наш начин да покажемо да не могу да нас уплаше и да је Србији слобода била и остала најважнија, па нека дођу да и нас ухапсе. Са одушевљењем их дочекујемо и никакав проблем у томе не видимо”, рекао је Вучић.

„Наша данашња акција ‘Слобода у пет до 12’ је спроведена, јер у Србији не постоји слобода и јер деца и млади људи, али и сви остали људи, немају право да мисле другачије од антисрпског режима Бориса Тадића и Војислава Коштунице”, рекао је Вучић.

Тада га у блокади Б92 нико није спречио, ни ухапсио.

С друге стране, Вучић је уочи суботњег марша грађана и опозиције пред режимску телевизију „Пинк” изјавио:

„Ми желимо да народу покажемо да је реч о силеџијама, те да после не би било изненађења када до реакције полиције дође”, рекао је Вучић.

Ова изјава је уследила после изрежиране пародије испред Скупштине Београда и може се протумачити као најава бруталне полицијске силе према 

представницима опозиционих странака и народа.

 Србин.инфо/Герила.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар