Почетна » Обрадовић: Пљачкање новца са рачуна Двери спроводе БИА и суд

Обрадовић: Пљачкање новца са рачуна Двери спроводе БИА и суд

од admin
0 коментар

Обрадовић је новинарима испред зграде суда рекао да је у току пљачка новца са њиховог рачуна који им од државе, на основу закона, стиже за обављање политичких активности.

„Рочиште је противно закону отказано и ако се не одржи биће доказ да правосуђем руководи власт“, рекао је он.

Обрадовић је рекао да пљачку новца са рачуна Двери спроводи Безбедносно-информативна агенција и суд.

После краће расправе са обезбеђењем на улазу зграде, Обрадовић је са делом присталица ипак ушао у Привредни суд.

 

Он је ушао у судницу где је требало да се одржи рочиште, како би затражио потврду да је промењена надлежност суда и да се предмет пребацује у други суд.

Обезбеђење је Обрадовићу рекло да судија који је заказао рочиште није ту и настојало да их убеди да само мањи број присталица уђе у зграду.

Обрадовић је такође излепио врата канцеларије председника Привредног суда налепницом са натписом Бојкот, незадовољан што га није ту затекао и није добио објашњење зашто је рочиште „напрасно“ отказано.

Он је рекао да су рочиште затражили да се „заустави пљачка са рачуна Покрета на који стиже буџетски новац за политичке активности, коју спроводе БИА и искључени чланови Двери. Обрадовић је налепницу лепио више пута за редом, а обзебеђење је одмах скидало, спречавајући присталице да их да и они лепе.

Такође, обезбеђење за зауставило присталице Двери да уђу у канцеларију са Обрадовићем, кад се у једном тренутку у њу вратио, због чега је дошло до међусобног гурања са доста тензија и препирке.

„Ово је нови корак Двери, сваки криминализовани тужилац и судија треба да се плаши јер ће одговарати по закону“, рекао је Обрадовић.

 

ЕЖИ, Н1, БЕТА

Можда ти се свиди

Оставите коментар