Почетна » ЛУДИЛО ДРАГАНА ВУЧИЋЕВИЋА НА ПИНКУ Овај идиот плаши Србију!

ЛУДИЛО ДРАГАНА ВУЧИЋЕВИЋА НА ПИНКУ Овај идиот плаши Србију!

од admin
0 коментар

Драган Ј. Вучићевић изнео низ лажних и шизофрених оптужби, рекавши да ће премијер бити убијен, да се спрема државни удар, да би на крају и себе назвао лудим

БЕОГРАД – Власник и главни уредник Информера Драган Ј. Вучићевић оптужио је највише државне функционере и поједине медије да, у спрези с мафијом, припремају државни удар и свргавање с власти премијера Александра Вучића!

Гостујући јуче у Јутарњем програму ТВ Пинк, у полусатном монологу, којим је саблазнио и шокирао јавност, Вучићевић је изнео тврдње да се против премијера спрема организована завера његових најближих сарадника! У ту заверу су, како тврди, укључене потпредседнице Владе Србије Зорана Михајловић и Кори Удовички, председник Србије Томислав Николић, Социјалистичка партија, полиција, мафија и читав низ политичара, од којих су поједини из Српске напредне странке!

Тома уз полицију

Према Вучићевићу, увод у државни удар био би штрајк полицајаца испред Председништва Србије, а њих би потом подржао Николић.
– Заказан је штрајк Полицијског синдиката Србије, чији је председник Вељко Мијајиловић, близак СПС, испред Председништва Србије. Имам неке информације да ће председник Србије у једном тренутку изаћи испред Председништва и рећи да су полицајци у праву. И направити раскол! – уверавао је Вучићевић.

Као једног од главних завереника уредник Информера означио је Зорану Михајловић, за коју тврди да премијеру „ради о глави“ и да је „део хоботнице која се обавила око Вучића“. Такође, према Вучићевићу, учесници у завери су телевизија Н1 и Курир.

У телевизијском наступу који је саблазнио целокупну јавност у Србији Вучићевић је, гледајући директно у камеру, узео себи за право чак и да од премијера тражи да смени министре који му „раде о глави“ и да не путује у службену посету Кини, тврдећи да ће се у његовом одсуству десити државни удар!

– Дошао сам јутрос овде да вам ово кажем и упозорим премијера Вучића да ни случајно не путује у Пекинг! Ако оде у Кину, у Србији ће настати хаос! Ако он оде у Кину, овде ће бити државни удар! Људи, није шала! Вучићу, не иди у Кину, срушиће те док си тамо! Они спремају зло! Морам да поновим премијеру: Не иди у Кину, бићеш срушен, не иди у Кину, нећеш преживети! – понављао је Вучићевић у даху.

Смешно и неозбиљно

Телевизијски наступ Драгана Ј. Вучићевића оставио је у неверици јавност, али и стручњаке.

Психотерапеут Зоран Миливојевић оцењује да је опасно да неко у јавности тврди да се спрема државни удар на премијера.
– Чудно је да такве ствари изговара неко ко је новинар. Није добро излазити с таквим гласинама ако нису поткрепљене. То може да изазове панику, нарочито кад се има у виду оно што смо слушали претходних месеци – да се нешто закува увек кад премијер негде оде. Вођени тиме, људи могу поверовати да ће се нешто десити. Следећи пут ће се можда стварно десити нешто озбиљно, а ко ће поверовати ако стално слуша претње које се не обистињују – каже Миливојевић.

Психијатар Милан Милић сматра да Вучићевића не би требало узимати за озбиљно јер само покушава да привуче пажњу на себе.
– Паника може да се шири кад има бар неког реалног основа за њу. Ова прича више личи на то да неко виче како гори кућа, а дима нигде нема. И када тако причате, то је смешно, људи ће вам се смејати. Ипак, они који су склони теоријама завере можда и поверују Вучићевићу, али већина становништва тешко. Све је то смешно. Гледано са стручне стране, рекао бих да покушава да скрене пажњу на себе и да себи да на значају, али то свакако није за озбиљнију елаборацију – наводи Милић.

Покушали смо јуче да контактирамо с Драганом Ј. Вучићевићем, али он није одговарао на наше поруке и позиве.

Ђорђе Вукадиновић
НАНЕО ШТЕТУ ПРЕМИЈЕРУ

Политички аналитичар и уредник Нове српске политичке мисли Ðорђе Вукадиновић сматра да је Драган Ј. Вучићевић својим наступом премијеру Вучићу нанео више штете него користи.
– У принципу, и независно од конкретног случаја, најискреније мислим да једна врста „одбране и бранилаца“ Александра Вучића њему више штети него што му помаже. Али поставља се питање да ли они говоре самостално, не би ли се представили као његови пријатељи, или изговоре оно што он мисли, а из неких разлога не жели да каже – каже Вукадиновић.

Премијер се не обазире на „заверу“
АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ: НЕ ОДУСТАЈЕМ ОД ПОСЕТЕ КИНИ

Премијер Александар Вучић изјавио је да нема намеру да одложи најављену посету Кини јер ће тамо, како је рекао, имати важне састанке и потписаће споразуме који су веома важни за Србију.
– Тамо ћу имати договорене састанке с најмање седам председника влада из региона, што је за нас значајно – рекао је Вучић.

ХИТ БИСЕРИ – ТАКО ЈЕ ЈУЧЕ ГОВОРИО ВУЧИЋЕВИЋ

Вучићу, немој да идеш тамо! Будала си ако одеш у Кину! Покушавам два дана да дођем до премијера Вучића, зовем га телефоном, одлазио сам код њега у кабинет. Не могу да дођем до њега! Нисам могао да дођем до њега, човек је презаузет! Али он мора да зна да му раде о глави и моја је дужност да му то кажем! Волео бих да испадне да сам луд.

Зорана Михајловић је такође део те хоботнице које се обавила око Вучића, а нисам сигуран да он то у овом тренутку стиже да види. Дакле, Зорана Михајловић му ради о глави директно! Она се нада да ће је ЦИА једног дана поставити на неко важно место у овој земљи.

И Кори Удовички га мрзи (премијера, прим. аут.). И она му ради о глави, јер је и њу раскринкао.

Како ни за кога није тема Бранко Ружић? Како је он јунак свих ових медија?!

ТВ Н1 је директна испостава ЦИА у Србији. Њихов шеф је бивши шеф ЦИА.

Онај Југослав Ћосић, за кога никад нисам сигуран да ли је трезан или није, да ли је залечен или није, прави главну медијску вест од тог штрајка, а пре само десет година је тврдио да је убиство Зорана Ðинђића започето једним другим штрајком полиције!

Александра Родића обезбеђује пуковник Милан Миловић, саветник директора полиције Милорада Вељовића. Знате ли чији је лични тренер? Зоране Михајловић.

Јуче сам гледао једног посланика СНС, који каже да није тачно да само Вучић доноси гласове СНС. Сад смо дошли дотле да тај посланик, зове се Саша Мирковић.

Курир

Можда ти се свиди

Оставите коментар