Почетна » ЛУДИЛО Грочански напредњаци организовали излет пензионера на митинг у Новом Саду

ЛУДИЛО Грочански напредњаци организовали излет пензионера на митинг у Новом Саду

од admin
0 коментар

Српска напредна странка ће данас од 18 часова, по окончању седнице Председништва странке, у новосадској хали Спенс одржати митинг, али није познат повод одржавања овог скупа.

Како незванично сазнаје „Данас“, више чланова СНС је добило СМС поруку у којој их новосадски одбор странке позива да се у „што већем броју“ појаве на митингу како би „пред изборе показали сву снагу коју СНС има“. У поруци се апострофира да посебну обавезу да се појаве имају они „који су добили посао преко странке“.

А простор испред „Спенса“ у Новом Саду, у коме треба да се одржи велики скуп Српске напредне странке (СНС) и где треба да прође премијер Србије Александар Вучић са врхом своје партије, јуче је је нагло озеленео.

Фото: Ненад Михајловић / РАС Србија Травњак нагло озеленео

И док новосадским напредњацима стижу смс поруке, грочански напредњаци се пак окрећу другој методи. Веровали или не, али грочански напредњаци организују излет  за пензионере који ће се завршити присуству митинга СНС-а у новосадском Спенсу!

Како су данас објавили на друштвеној мрежи фејсбук, општински одбор Српке напредне странке Гроцка организовао је данас, 18. децембра излет за пензионере са наше општине у Нови Сад.
Аутобуси су у 9:30 кренули из Калуђерице,Лештана, Умчара ,Врчина и Гроцке, а пензионере су испратили председници Месних одбора.

У Новом Саду пензионери ће имати прилику да обиђу и упознају се за знаменитостима града, посете Петроварадинску тврђаву, а наког тога присуствоваће митингу СНС-а у хали „Спенс“, наводи се у том саопштењу.

 

 

Општински одбор Српке напредне странке Гроцка организовао је данас, 18. децембра излет за пензионере са наше општине у …

Posted by СНС Гроцка on петак 18. децембар 2015.

 

За Жиг Инфо:

Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар