Почетна » ЛУКСУЗ ПРЕ ПОСЛА Посланици се брчкају у најлуксузнијем хотелу!

ЛУКСУЗ ПРЕ ПОСЛА Посланици се брчкају у најлуксузнијем хотелу!

од admin
0 коментар

Брчкањеее за добродошлицу! Луксузни хотел, спа и велнес, чак десет базена, светска кухиња и домаћи гастрономски специјалитети само су делић онога у чему ће од 15. до 17. јула уживати народни посланици који су први пут крочили у Скупштину.

Додуше, они тамо не иду „због себе, већ због предузеће“, што би рекао чувени Срећко Шојић, а повод је печење посланичког заната.
Наиме, Скупштина организује обуку за нове посланике у луксузном и надалеко познатом хотелу „Извор“ у Аранђеловцу, а њихова дводневна екскурзија коштаће по особи најмање 300 евра. Они ће у паузама предавања моћи да се опусте и препусте авантурама у аква парку са три базена и 12 тобогана за одрасле.

Ако им аква парк досади, на располагању су им весели тушеви са звучним и светлосним ефектима. Када се уморе од брчкања и предавања, могу да залегну у супериор собе и апартмане, који су сви до једног опремљени најмодерним намештајем, сатенском постељином, поседују централну климатизацију, мини бар, сеф, бесплатан вајерлес интернет, ЛЦД ТВ. Бошко Обрадовић, лидер Двери, један од оних који ће уживати у свему томе, за „Ало!“ поручује да ипак има замерке.

Александра Белачић, Фото: приватна архива

– Обука за народне посланике је права ствар и сви посланици Двери су се пријавили да оду. Оно што је нама било прво спорно је зашто се то одржава у хотелу „Извор“, а не у Скупштини. Добили смо одговор да Скупштина не сноси трошкове тог семинара и да то финансирају две стране агенције. Нама је сада спорно какве везе имају стране агенције са семинаром – каже се Обрадовић. Његова колегиница из СРС-а Александра Белачић спремна је да се одрекне уживања.

– На тај позив се, наравно, нећемо одазвати. Добили смо приручнике из којих можемо да се информишемо о раду парламента, све оно што нам је нејасно можемо да питамо старије колеге. Бахато је и безобразно што се то организује, ако се већ организује, у једном таквом хотелу, уместо у Скупштини – казала је она за „Ало!“. Посланика ДСС-а Ђорђа Вукадиновића интересује само учење.

– Још не знам да ли ћу да идем, јер нисам видео агенду. Када видим ко ће бити предавачи и о којим ће се темама говорити, ја ћу донети одлуку – казао је он за „Ало!“.

Сатенска постељина специјално за посланике, Фото: Промо

Вртоглаве цене у хотелу

Вртоглави ценовник у луксузном хотелу дословно изгледа овако: ноћење у једнокреветној соби кошта 12.980 динара, у двокреветниј соби 17.380 динара, у соби супериор 21.010 динара (за две особе), у апартман 27.170 динара (за две особе), у апартману супериор 37.950 динара (за две особе). У цену је урачунат смештај на бази полупансиона и неограничено коришћење спа&велнес центра и аква парка.

 

Д. Рамадани – Ј. Ђондовић, Ало

Можда ти се свиди

Оставите коментар