Почетна » Марина Липовац Танасковић: Захтеви протеста морају бити испуњени, о томе нема разговора

Марина Липовац Танасковић: Захтеви протеста морају бити испуњени, о томе нема разговора

од Други Пишу
0 коментар

Посланица Народне странке Марина Липовац Танасковић изјавила је данас да морају бити испуњени захтеви протеста „Србија против насиља“ и да са председником Србије Александром Вучићем о томе „нема разговора“.

„Вучић позива на дијалог, а онда каже да неће дати министра полиције. Па, како позиваш, за шта онда треба да причамо? Постоје протести, постоји списак шта се тражи са тих протеста, то су, генерално, заиста нормалне ствари“, рекла је Марина Липовац Танасковић телевизији Н1.

„Ја мислим да не постоји ниједна особа, без обзира које политичке оријентације, која ће рећи ’да, ја желим насиље на телевизији, ја желим да се крше кодекси понашања, ја желим да телевизије раде ван закона’. Напросто, не постоји неко ко ће то да подржи“, додала је Марина Липовац Танасковић.

Упитана „зашто онда напади на учеснике и на оне који подржавају протесте“, Марина Липовац Танасковић је одговорила „да се нама чини да је тамо само продубљивање неких тензија да би се рекло „ево, идемо на изборе, хоћете на изборе, ево вам избори, ја ћу вам дати изборе“.

„То су опет избори, по мени нека врста коске, значи ’бацићу коску да ће избори, сви ће да глођу ту коску и да причају о томе, ја ћу изборе расписати онда када треба да их распишем’“, рекла је Марина Липовац Танасковић.

„Следеће године су, да кажем, редовни локални, веровано ће бити и београдски, да ли ће бити ови следећи, сад је питање, то је све одлука једног човека али, заправо, овде се види само та манипулација“, објаснила је Марина Липовац Танасковић.

„Ево, ви сте видели председника који је изашао са тиме 10.000 динара, значи, мажу се очи само да се та нека истина не би видела да су људи незадовољни, да су људи несрећни, да људи желе промену, да људи желе другачији систем, другачију државу“, закључила је Марина Липовац Танасковић.

Можда ти се свиди

Оставите коментар