Почетна » Милановић: Стаменковски недостојна министарске функције и због лажирања дипломе

Милановић: Стаменковски недостојна министарске функције и због лажирања дипломе

од Жиг Инфо
0 коментар

У Србији су обмане, малверзације и лажи постале свакодневна појава. Свакодневно бомбардовање дезинформацијама и глупостима не само да има за циљ да нас наведе да поверујемо у неистине, већ и да нас потпуно обесхрабри и натера да више ни у шта не верујемо.

У земљи где се чини да су тренутна дешавања све глупља, очекивано је да сутра можемо бити сведоци још бизарнијих и покваренијих ситуација. Годинама нас је Милица Ђурђевић Стаменковски, позната као „Милица Заветница“, учила патриотизму и чојству. Кроз енергичну опозицију, она је бранила Српство и Косово, критиковала власт и износила ставове против „издајника“ и „непријатеља Србије“.

Међутим, пред парламентарне изборе у децембру 2023. године, Милица је изненада прешла у редове највећих обожавалаца Александра Вучића. Ово нагло окретање може бити резултат личне користи, отрежњења, или је можда једноставно дошло време да маска падне.

Милица Ђурђевић Стаменковски сада је министарка за бригу о породици и демографију, без икаквог претходног искуства у овој области. Док сајт Владе Републике Србије наводи да је дипломирани политиколог, реалност је да је она само уписала Факултет политичких наука 2009. године, али никада није завршила студије. То није проблем за Милицу да у својој биографији годинама истиче звање дипломираног политиколога. Када је ЦИНС открио да министарка никада није дипломирала на овом факултету, иста је изјавила да је стекла тек ове године диплому на руском Институту за дијаспору и интеграције. Да није тужно, било би смешно.

У поређењу са бројним колегама из СНС-а који су стекли „купљене“ дипломе, Милица је бар задржала препознатљивост у чињеници да нема диплому. Иако је била препознатљива по својој реторици и медијском наступу, очигледно је да су сви њени успеси засновани на лажима и обманама.

Због ових озбиљних неправилности и лажирања, поставља се питање да ли Милица Ђурђевић Стаменковски уопште има право да обавља функцију министарке. Стаменковски би морала сама да поднесе оставку. Док се цео СНС систем и њихови несрећни прилепци упуштају у овај циркус, важно је да се боримо за повратак части, стручности и одговорности у нашем друштву.

Можда ти се свиди

Оставите коментар