Почетна » Миливојевић: Вучић ноћас на чело БИА поставио Златибора Лончара, прослави присуствовали Никола Петровић и Звонко Веселиновић

Миливојевић: Вучић ноћас на чело БИА поставио Златибора Лончара, прослави присуствовали Никола Петровић и Звонко Веселиновић

од Други Пишу
0 коментар

Посланик Демократске странке Срђан Миливојевић објавио је на мрежи X тврдње да је председник Србије Александар Вучић ноћас донео одлуку да Златибора Лончара постави на чело Безбедносно информативне агенције.

„Пошто је мафијашки режим пред поразом како би његови кумови заштитили нелегално стечени капитал, ноћас је Александар Вучић донео одлуку да Златибора Лончара постави на чело БИА. Доктор смрт у обрачуну са опозицијом треба да оправда надимак и обезбеди опстанак на власти“, тврди Миливојевић у објави.

 

Додао је да су „именовање ноћас прославили Први кум Србије Никола Петровић и Први контроверзни бизнисмен Звонко Веселиновић“.

Подсетимо, почетком новембра Александар Вулин поднео је оставку на место челног човека БИА, а своју одлуку, између осталог, образложио је тиме да САД И ЕУ траже његову главу као предуслов за неувођење санкција Србији.

Са друге стране, Златибор Лончар је све до прошле године обављао функцију министра здравља, након чега се није пуно појављивао у домаћим медијима.

Foto: A.K./ATAImages, Antonio Ahel/ATAImages

Нова.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар