Почетна » МИНИСТАРКЕ СУПЕР ИСПАЛЕ НА ИНСТАГРАМУ: Опустиле се, па се фоткале у Требињу! Само су њега пустиле у кадар

МИНИСТАРКЕ СУПЕР ИСПАЛЕ НА ИНСТАГРАМУ: Опустиле се, па се фоткале у Требињу! Само су њега пустиле у кадар

од admin
0 коментар

У среду је у Требињу одржана заједничка седница влада Србије и Републике Српске, а министари су након званичних састанака решили дају себи мало одушка након напорног дана, попију кафу и прошетају градом.

Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић објавила је фотографије на инстаграму, на једној се види како заједно са министраркама правде Нелом Кубуровић и министарком за европске интеграције Јадранком Јоксимовић, као и министрима спорта Вањом Удовичићем и здравља Златибором Лончаром седе у локалном кафићу и након напорног дана одмарају уз кафу.

 

#trebinje #redstar #serbia #crvenazvezda #championleague Mi smo juce popodne jos proslavili ulazak Zvezde u Ligu sampiona… ☺️☺️☺️☺️☺️☺️Nananananana….

Објава коју дели Zorana Mihajlovic (@zorana_dpm) дана

Михајловићева је објавила и селфи са Кубуровићевом и Јоксимовићевом, а на једној су чак пустиле у кадар и министра рударства и енергетике Александра Антића.

Она је испод фотографија чак и нашалила да су јуче послеподне, пре саме утакмице, прославили улазак Звезде у Лигу шампиона.

Курир.рс/А.Г.

Можда ти се свиди

Оставите коментар