Почетна » МИРУ МАРКОВИЋ ИЗДАЈЕ СРЦЕ: Жели да се ВРАТИ У СРБИЈУ и да УМРЕ поред СЛОБЕ!

МИРУ МАРКОВИЋ ИЗДАЈЕ СРЦЕ: Жели да се ВРАТИ У СРБИЈУ и да УМРЕ поред СЛОБЕ!

од admin
0 коментар

Супруга Слободана Милошевића жели да се врати у Србију, да посети гроб њеног мужа у Пожаревцу, а како тврди лидер СПС-а она планира да умре у својој земљи

Удовица Слободана Милошевића Мирјана Марковић болује од тешких срчаних проблема, због чега жели што пре да се врати у Србију, пишу “Наше новине”!

– Мира има великих проблема са срцем, које је полако издаје. Све је слабија. често је савладава исцрпљеност и умор, понекад тешко дише, а још када се на то додају и њене године, али шта је све доживела претходних година није ни чудо – каже саговорник овог београдског листа.

Мирјана Марковић, изјавила је раније да би волела да се врати у Србију и да се нада да би у томе могао да јој помогне председник Србије Томислав Николић.

Марковићева у Москви борави од фебруара 2003. године, када је у Србији оптужена за малверзације у додели стана својој кућној помоћници, а она се и данас налази на црвеној Интерполовој потерници.

О могућности повратка Милошевићеве породице у Србију и амнестији изјаснио се и лидер СПС-а Ивица Дачић:

– Мира хоће да умре у Србији. Времена су се променила, а такве одлуке су обично ствар политичке воље. Исто је и с Богољубом Карићем.

Телеграф

Можда ти се свиди

Оставите коментар