Почетна » МОГУ ДА ДОБИЈЕМ ЧАШУ ВОДЕ? Хит детаљи урнебесног ТВ дуела после којег је Миша Вацић ДОБИО ОТКАЗ

МОГУ ДА ДОБИЈЕМ ЧАШУ ВОДЕ? Хит детаљи урнебесног ТВ дуела после којег је Миша Вацић ДОБИО ОТКАЗ

од admin
0 коментар

Случајно или не, тек екстремни десничар Миша Вацић је добио отказ у Канцеларији за Косово и Метохију Владе Србије после јутрошњег урнебесног гостовања на ТВ Н1 код новинарке Миње Милетић.

Део јутарњег програма са Мишом Вацићем и Мињом Милетић спада у оне телевизијске бисере који се обично рађају када се неки неприпремљени државни службеник, који то и није требало да буде, појави пред ТВ камерама и одлично припремљеном новинарком – што се данас и догодило.

 

Део емисије који вам представљамо у овом клипу почео је када је Вацић, који се неколико пута жалио да је прехлађен, ожеднео после уводног решетања од стране новинарке Миње Милетић.

 

Može čaša vode? Ne može

Може чаша воде? Не може

– Могу ли да добијем чашу воде? – упитао је Вацић, који је претходно 11 пута избегао да одговори на 11 питања Миње Милетић ко га је из Владе Србије позвао да ради у Канцеларији за Косово и Метохију.

– Па, не можете сад да добијете док траје разговор – строго је одговорила новинарка.

– Зато што ме нисте понудили ничим откако сам дошао. Ни са чим… – резигнирано је рекао Вацић.

Када је нешто касније ипак добио чашу воде, Вацић се окрепио и кренуо у контранапад.

Izraz na licu Minje Miletić kad ju je Vacić optužio za totalitarizam

Израз на лицу Миње Милетић кад ју је Вацић оптужио за тоталитаризам

– Понашате се толико тоталитарно! Само што не тражите дрво и канап на које бисте ме обесили… – казао је Вацић између два гутљаја.

Миша Вацић је недуго после гостовања добио отказ у Канцеларији за Косово и Метохију. Марко Ђурић, директор Канцеларије, изјавио је да се Вацић „очигледно није снашао у државној управи“. Ђурић, који се такође не сналази у државној управи, претходних дана је упорно демантовао да је Вацић постављен за његовог саветника.

Како је изгледао остатак дуела, погледајте у видео прилогу. Комплетан снимак јутрошње емисије можете да погледате на сајту ТВ Н1.

Блиц

 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар