Почетна » МОРАЊЕ ИЛИ ДОБРОВОЉЦИ? Овако су под обележјима СНС-а данас кренули готово сви радници јавних предузећа у Гроцкој (ВИДЕО)

МОРАЊЕ ИЛИ ДОБРОВОЉЦИ? Овако су под обележјима СНС-а данас кренули готово сви радници јавних предузећа у Гроцкој (ВИДЕО)

од admin
0 коментар

У више градова широм земље у организацију путовања у Београд на дочек руског председника Владимира Путина укључили су се и органи локалне самоуправе и општински одбори владајућих странака.

Званично, дочек председника Русије испред Храма Светог Саве у Београду организује Удружење „Центар за развој Београда“. У центру Београда у размаку од два дана организована су два велика скупа. Један за који опозиција тврди да га не организује, али га подржава, одржан је синоћ поводом годишњице убиства лидера Грађанске иницијативе СДП Оливера Ивановића. Други, за који власт тврди да га не организује, већ само позива грађане на скуп, је данашња шетња подршке руском председнику Владимиру Путину. Од када је најављен скуп подршке Путину, иако званичници негирају, у јавности се спекулише да је он организован као прилика за одмеравање снага и пребројавање. Иако СНС тврди да није организовала скуп подршке Путину, ова странка, као и њени највиши представници, позивали су претходних дана своје чланове и грађане да се окупе 17. јануара у Београду. С друге стране, да Српска напредна странка ипак организује превоз за грађане из унутрашњости Србије јутрос је гостујући на ТВ Пинк потврдио и посланик Српске напредне странке Владимир Ђукановић. “Нове теза им је ‘срам вас било ви доводите људе аутобусима да дочекају Путина’, па наравно да доводимо аутобусе, неће људи пешака да дођу, не разумем. Ово није митинг, ово је дочек председника Путина. Морам да кажем да СНС у нашим општинским одборима широм Србије има невероватно интересовање. Ми не можемо свима ни да изађемо у сусрет, јер неки општински одбор немају капацитете да могу толико људи да повезу”, додао је Ђукановић. У многим местма у Србији се појавила информација да овај скуп ипак није на добровољној бази, већ да су радници приморани да на њега иду. Што се Гроцке тиче, Жиг Инфу су потврђене информације да је на скуп подршке за Путина је ипак обавеза. Наиме, готово сви радници јавних предузећа у Гроцкој су принуђени иако не желе да иду на овај скуп. Тако данас у Гроцкој у поподневним часовима сви су чекали свој ред да уђу у унапред резервисане аутобусе. Код касарне на Бубањ потоку, аутобуси из свих крајева Гроцке су се чекали, како би даље наставили сви заједно. Према информацијама Жиг Инфа, грочански напредњаци су имали квоту од 1 200 људи обавезних који ће присуствовати скупу. Колону аутобуса предводили су челници ГО Гроцка, Драгољуб СИмоновић и Стефан Дилберовић. Погледајте како је то данас изгледало: ЕЖИ/Инсајдер/Н1

Можда ти се свиди

Оставите коментар