Почетна » МОША: СНС ипак није заказао седницу о новој Влади Србије

МОША: СНС ипак није заказао седницу о новој Влади Србије

од admin
0 коментар

У Српској напредној странци су за Н1 демантовали медијске написе да је за вечерас заказана седница Председништва странке на којој је требало да потврде имена свих министара будуће Владе Србије.

Вечерње новости објавиле су да ће вечерас бити позната имена свих министара. За Н1 је из СНС-а међутим речено да за сада није заказан састанак председништва те странке током вечери.

Формални поступак формирања Владе у Парламенту може да почне тек пошто врх СНС-а усвоји премијеров предлог.

Заменица председника СПС Славица Ђукић Дејановић изјавила је да очекује да ће Ивица Дачић бити у Влади јер, како истиче, добро ради посао министра спољних послова, те да би до сутра трабало да буду завршени разговори лидера напредњака и социјалиста.

И министар полиције у техничкој Влади, Небојша Стефановић очекује да ће састав комплетног тима за Немањину 11 бити познат у наредних неколико дана.

“Будите стрпљиви, у наредних пар дана очекујем да ће се све развити, али с обзиром да смо још увек у свим законским роковима, премијер ће свакако у наредном периоду, врло брзо, обзнанити имена свих оних које предлаже да буду у саставу нове Владе, и мислим да ту нема потребе да се људи превише узбуђују”, рекао је Стефановић.

 

(n1)

Можда ти се свиди

Оставите коментар