Почетна » МОЖЕ ИМ СЕ Гашићевом сину и снајки прстен и сат од 40.000 евра!

МОЖЕ ИМ СЕ Гашићевом сину и снајки прстен и сат од 40.000 евра!

од admin
0 коментар

На руци будуће младе засијао је брилијант. Славље је одржано у њеном дому, а наставило се у познатом крушевачком ресторану.

Владан Гашић верио је пре два дана своју дугогодишњу девојку Драгану Стојановић, а за веридбу су обоје добили скупоцене дарове.

Веренички прстен за младу, са брилијантом, купљен је у Београду и вредан је око 2.000 евра. Сатови, чије су фотографије младенци објавили на друштвеним мрежама, судећи по дизајну, припадају познатој светској марки сатова чија цена достиже и 18.000 евра!

Министар Братислав Гашић, међутим, каже да су његов син и будућа снаја сами једно другом купили поклоне.

– Владан је Драгани купио прстен и сат у продавници „Сваровски“ у Београду и платио је 60.000 динара. Снаја је Владану купила часовник у радњи „Фосил“ у Крушевцу. Деца су била веома поносна што су од својих плата могли дарују једно друго – каже за „Блиц“ Братислав Гашић.

Славље поводом веридбе млађег сина министра одбране Братислава Гашића Владана и његове девојке Драгане Стојановић, која је из околине Крушевца, одржано је у дому младе, а касније је настављено у једном познатом крушевачком ресторану.

Међу највеселијима били су родитељи младенаца, као и Владанова браћа Милан и Никола. Братислав Гашић посебно је поносан на свог наследника, а цела породица жељно чека и вести о првом унучету. Будући свекар одушевљен је изабраницом јер та љубав траје још од средњошколских дана његовог сина.

– Владан и Драгана често су размишљали о браку, међутим, приоритет им је било школовање. Сада су зрели људи и могу да почну да стварају породицу и да се одвоје од својих. Засад су се само верили, а већ постоје неки планови за брак. Колико знам, требало би ускоро и да стану на луди камен. Ипак, још нису одредили датум, а сада планирају романтично путовање – каже извор близак вереницима.

Проба и припреме: Владан и Драгана

Иначе, обоје су знање стицали у иностранству. Будући младожења запослен је у фирми свог стрица, док је Драгана овог лета стажирала у Народној банци Србије. Дипломирала је на Универзитету Бокони у Милану 2013. године на одсеку менаџмент за економију и финансије.

 

В. Јокић/Ф. Јовановић, БЛИЦ

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар