Почетна » Муке Томе Моне: Радио сам за Нову годину, устао у 3 ујутру

Муке Томе Моне: Радио сам за Нову годину, устао у 3 ујутру

од admin
0 коментар

 “Председник је потпуно у праву да смо спустили темпо, то је чињеница и не сме да се понавља”, рекао је Момировић за ТВ Прва, поводом навода у медијима да Вућић има примедбе на рад појединих министара, при чему помињу и њега.

“Ми смо на крају прошле године имали невероватне резултате и динамику. Од кад сам дошао на чело овог министарства имао сам реализацију буџета 61 одсто 1. новембра, а 31. децембра 99 одсто”, рекао је Момировић.

“Нову годину сам дочекао тако што сам радио до 9 сати увече и устао у 3 ујутру да бих ишао на отварање гасовода. На своју славу сам дошао у десет сати, на родјендан своје деце кад су заспала”, навео је. Како је рекао, “после тих феноменалних резултата који су довели до тога да смо ми са највећим економским резултатом у Европи, ми смо мало спустили темпо, то су чињенице и то не сме да се понавља”.

“Ту динамику у том тренутку није било могуће лако одржати али морамо опет да подигнемо машину, да се вратимо на оно како смо радили у новембру и децембру”, истакао је Момировић, говорећи о томе шта ће рећи на данашњој седници Владе, поводом 100 дана рада, којој ће присуствовати Вучић.

Бета/Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар