Почетна » МУП РС ТРАЖИ ПОМОЋ Препознајете ли нападача на Вучића?

МУП РС ТРАЖИ ПОМОЋ Препознајете ли нападача на Вучића?

од admin
0 коментар

Министарство унутрашњих послова (МУП) Републике Српске спроводи истрагу, по налогу Специјалног тужилаштва Републике Српске, у вези са покушајем убиства председника Владе Србије Александра Вучића 11. јула, приликом комеморативног скупа у Поточарима.

„С циљем спровођења ефикасне истраге, МУП Републике Српске објављује фотографије које су у вези са наведеним догађајем, те апелује на грађане да пријаве све информације, које би могле помоћи у откривању идентитета лица која су на фотографијама“, саопштено је из МУП-а Републике Српске.

Из МУП-а позивају грађане да погледају фотографије на службеном сајту овог министарства.

Информације грађани могу лично доставити у најближу полицијску станицу, позивом на бесплатан број 122 или путем електронске поште на медији@муп.владарс.нет.

Специјално тужилаштво Републике Српске раније је запримило извјештај МУП-а Српске против непознатих починилаца због покушаја убиства и подстрекавања на убиство премијера Србије Александра Вучића, те угрожавања безбједности предсједника Словеније Борута Пахора на комеморацији у Поточарима 11. јула.

Примљен је и извештај због напада на овлаштена службена лица у вршењу службене дужности и изазивања опште опасности, потврђено је Срни у Специјалном тужилаштву.

Фотографије осумњичених можете погледати овде:

Срна/Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар