Почетна » Мустафа се слика са Аном Брнабић, а жали се на Србију

Мустафа се слика са Аном Брнабић, а жали се на Србију

од admin
0 коментар

„Газета експрес“ је објавила да је Мустафа поставио фотографију на овој друштвеној мрежи, где се види да је одвојено разговарао са председницом српске владе, преноси портал Коссев.

Приштински сајт је фотографију, на којем се виде како скрштених руку стоје једно наспрам другог и причају, назвао „први састанком премијерке Србије са премијером Косова“.

Косовапрес јавља да се Мустафа током скупа у Драчу „жалио на Србију и Босну и Херцеговину“.

Он је, преноси та агенција, током састанка „покренуо питање неспровођења споразума о енергетици“, односно „проблема интерконекције са Србијом“.

Наводи се да је Мустафа пред учесницима скупа изнео тврдњу да је „неспровођење овог споразума блокирало рад далековода између Косова и Албаније“.

„То је блокирало активацију инфраструктуре интерконекције електричне енергије са Албанијом, упркос чињеници да смо заједно са Албанијом уложили преко 70 милиона евра кроз Немачку банку за развој и наше владе,“ рекао је Мустафа за Косовапрес.

Он је казао и да је покренуо питање и визирања за грађане са Косова који путују у БиХ, због чега косовска предузећа „не могу лако да циркулишу“.

RTS.RS! Izvor vesti

Можда ти се свиди

Оставите коментар