Почетна » На данашњем састанку СНС-а Гроцка стигле „претње“ за наредне изборе, а стигло и 300 милиона за путеве

На данашњем састанку СНС-а Гроцка стигле „претње“ за наредне изборе, а стигло и 300 милиона за путеве

Напредњаци свим ресурсима у кампањи

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Ако је неко данас покушао тачно у подне да дође до неког функционера у ГО Гроцка, сигурно га не би нашао на радном месту јер су управо у наведеном времену напредњаци у овој локалној самоуправу имали састанак.

И како је то обичај од доласка напредњака на власт у Гроцкој, односно да се државни ресурси максимално троше у корист странке, укључујући и радно време, тако се данас пола општине нашло у страначким просторијама СНС-а на састанку којем је председавао повереник Андрија Чупковић.

На овом састанку, де факто потврђено је да ће избори за Београд бити 17. децембра, док ће за Гроцку бити у мају наредне године. Поново су у игри капиларни гласови, као и уобичајне „претње пред изборни циклус“. Наиме, повереник Чупковић је данас, према речима наших извора, више пута поновио да се сви морају максимално потрудити за изборе за град Београд са назнаком да „уколико неко има лоше резултате, нема шта да очекује на изборима у мају следеће године“.

Дан пре данашњег састанка и пре него што је градоначелник Београда, Александар Шапић поднео оставку, одржана је хитна седница Већа ГО Гроцка са само једном тачком Дневног реда „Налаже се ЈП „За Развој ГО Гроцка“ расписивање јавних набавки за „атарске путеве, гребани асфалт и асфлатирање“ у износу од 310 милиона динара“. Наводно, тај новац ће бити пребачен из градске касе, како би се имало за наредне изборе, односно како би локална власт спремно ушла у кампању.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар