Почетна » На вечерашњем састанку ОО СНС-а речено да у Гроцкој пара нема

На вечерашњем састанку ОО СНС-а речено да у Гроцкој пара нема

Инсајдерски извештај

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Према информацијама Жиг инфа, вечерас је одржан састанак ОО СНС-а Гроцка, којем је председавао координатор Андрија Чупковић.

„Тресла се гора, родио се миш“, тако би се можда у једној реченици могао описати вечерашњи састанак напредњака у Гроцкој јер, како тврде наши извори, на вечерашњем састанку ништа није ново речено већ се поново прича о стрпљењу.

А стрпљење, према речима наших извора треба да буде за следећу годину, када ће се тек нешто моћи урадити у Гроцкој.

  • Највише што се вечерас чуло на састанку је тајац. Тек тамо негде од следеће године ће можда почети нешто да се ради. Чупковић је наставио са добром старом тактиком, понижавања председника Гроцке. Сада је на ред дошао и Чапрић (председник ГО Гроцка) и све се чини можда и више него његовог претходника (Драгана Пантелића). Највише забрињава то што је речено да се у Гроцкој много дугује и да нема више пара низашта. Дугује за Спортску халу, камен, пакете и ко зна шта још, кажу наши извори који су присуствовали овом састанку.

Иначе, председник ОО СНС-а Гроцка јесте бивши председник ГО Гроцка, Драган Пантелић. Међутим, Пантелић већ дуже време не председава одбором, већ то чини координатор Андрија Чупковић. Ипак, о смени Пантелића односно постављењу новог председника ОО СНС-а Гроцка се не говори.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар