Почетна » Након полагања венаца у Јасеновцу, народни посланици Заветника задржани на Хрватској граници

Након полагања венаца у Јасеновцу, народни посланици Заветника задржани на Хрватској граници

Наводно имају забрану уласка

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Према информацијама Жиг инфа, народни посланици Српске странке Заветници, Милица Ђурђевић Стаменковски, Бојана Букумировић, Сања Марић, Драгана Миљанић, Никола Драгићевић, Драган Стојановић и Др Горан Зечевић, након полагања венаца у Јасеновцу, задржани су на граници између Босне и Херцеговине и Хрватске јер им је, наводно, забрањен улаз у ову земљу.

Народна посланица Бојана Букумировић потврдила је информације Жиг инфа и каже да је немогуће да је њима забрана издата још од 3. јуна, када су већ били у Хрватској.

  • Посланици Заветника јутрос су отишли до Јасеновца да положе венац и да обиђу музеј. У Јасеновцу смо приметили да су нас већ неки чекали и будно пратили у аутомобилима. Кренули смо од Јасеновца ка Градини у Босни, пошто се и ту налазе гробнице, те је ред да и тамо положимо венац. До уласка у Босну, пратили су нас џипови. Кренули смо назад у Хрватску, где нас је чекао владика у Пакрацу. Када смо хтели да из Босне уђемо у Хрватску, задржали су нас на граници. На Хрватској граници одвојили су нас са стране и одузели документа. Овде смо већ четири сата и вероватно ћемо добити неке забране. Још увек врше, наводно, провере, каже Бојана Букумировић за Жиг инфо и додаје да су им рекли да постоји забрана уласка још од трећег јуна, иако су они јутрос већ били на територији Хрватске.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар