Почетна » Напредњаци из Гроцке подбацили са квотом, пензионери се побунили јер треба да пешаче од сајма

Напредњаци из Гроцке подбацили са квотом, пензионери се побунили јер треба да пешаче од сајма

Стижу прве информације о митингу из Београда

од Жиг Инфо
0 коментар

Скуп Српске напредне странке под називом „Србија наде“ биће одржан вечерас на Тргу Николе Пашића, испред Дома Народне скупштине, а присталице СНС-а из унутрашњости од раних јутарњих сати стижу у Београд.

Наши репортери са лица места јављају да је број који је задат ОО СНС-а Гроцка , такозвана квота, за овај митинг неиспуњена и да су Грочани подбацили.

У Калуђерици, према оценама нашег репортера, од 700 људи колико је планирано отишло је једва 200.

  • Код ТЦ „Поинт“ стоји аутобус који је пун сендвича и флашица воде. Један од организатора каже да је у аутобусу око 1500 сендвича и 750 флашица воде, каже наш репортер из Калуђерице.

На друштвеној мрежи твитер, појавила се и фотографија сендвича и флашица са водом које су претходно биле у МЗ Калуђерица.

Из Ритопека, према речима нашег репортера, отишло је тридесетак њих. Гроцка је такође подбацила, док је из родног места председника Гроцке, Пудараца, отишло око 20 ак људи. Слично је и на целом југу ГО Гроцка.

Према речима нашег репортера из Врчина, из овог места је отишло процентуално највише људи, али квота није испуњена.

Иначе, у свим Месним заједницама у Гроцкој виђени су функционери и представници власти који управљају довођењем и одвођењем људи за митинг у Београду. У Врчину је виђен Већник Александар Рајковић, у Калуђерици бивши заменик председника, смењени Дејан Влашковић, док је председник Гроцке виђен на такозваном југу општине. У Гроцкој је виђена и бивша народна посланица, и председница МО СНС-а Гроцка, Оливера Огњановић.

Према ранијим информацијама Жиг инфа, радници свих јавних предузећа су присиљени да иду на митинг, као и представници удружења пензионера.

Према незваничним информацијама Жиг инфа, многи пензионери који су се пријавили за овај митинг су разочарани зато што су се аутобуси паркирали код Сајма, те они морају да пешаче до Скупштине Србије. Доста њих се побунило и не жели да иде на митинг. Они ће остати у аутобусима са којим су дошли.

Подсетимо се, ОО СНС Гроцка имао је квоту од 2,5 хиљада људи за данашњи митинг.

 

ЕЖИ

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар