Почетна » НАПРЕДЊАЦИ ПРИЗНАЛИ У Гроцкој је хаос, стидимо се ко је у СНС-у!

НАПРЕДЊАЦИ ПРИЗНАЛИ У Гроцкој је хаос, стидимо се ко је у СНС-у!

од admin
0 коментар

Да је дошло до раскола у грочанском одбору СНС-а, одавно се спекулише. Званичници овог одбора напредњака никада неће то признати и рећи ће да код њих влада хармонија.

Међутим, ситуација на терену ипак говори супротно. Наиме, већ дуже време до редакције Жиг Инфа стижу информације да су ОО СНС-а у Гроцкој, због бахатог понашања и диктатуре председника овог одбора Драгољуба Симоновића почели да напуштају чланови.

Поред оних који су напустили грочански одбор, има и оних који су остали али су око себе, фактички направили мини групације у оквиру странке који се боре да актуелног председника склоне. Сви они се слажу у једном: „Ми ценимо СНС, али оно што ради Симоновић је срамотно“.

Јуче се на друштвеној мрежи фејсбук повела расправа на фотографију (насловна текста) која је подељена са следећим коментаром: “ СРПСКИ ПОСЛОВНИ РЕЧНИК: Све мој до мојега“. Грочански напредњаци су покушали да оправдају фотографију, односно себе док су напредњаци из ОО Раковица, који су иначе пре били чланови ОО Гроцка, потврдили да је стање у Гроцкој хаотично. Како неко од њих кажу , срамота их је када погледају ко је све у напредњацима.

Сазнања Жиг Инфа о дешавањима у ОО СНС-а у Гроцкој, напредњаци, сада из Раковице, су потврдили. С друге стране, за председника Раковице имали су само речи хвале.

Погледајте део расправе:

За Жиг Инфо:
Слободан Симић

Можда ти се свиди

Оставите коментар