Почетна » Напредњачка поноћна битка за Калуђерицу, у игри и контејнери (ФОТО)

Напредњачка поноћна битка за Калуђерицу, у игри и контејнери (ФОТО)

Губи ли се битка?

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Према сазнањима Жиг инфа, најновија истраживања СНС-а у Гроцкој не дају најбоље резултате. Наводно, према позивима из кол центра, јавио се проблем у Бегаљици и у Калуђерици.

Наиме, према речима наших извора, према позивима из кол центра, доста такозваних сигурних гласова је одбило да учествује и ове године у таквој политичкој борби. Како је у Калуђерици најмасовније бирачко тело, напредњаци су убрзали свој активизам у нади да ће пад бити доста блажи, од садашњег истраживања.

У тој трци, напредњаци су данас „отворили“ и постављање контејнера

Станари улице Светислава Ристића добили контејнер

Иако то температуре не дозвољавају, потрудили су се напредњаци и да „проспу“ неког гребеног асфалта у једној улици у Калуђерици.

Колико су се напредњаци активирали због овог сазнања – пада рејтинга, можда најбоље говори и пример председнице СГО Гроцка, Весне Дамњановић која са осталим активисткињама и у касним вечерњим сатима „деле“ поклоне својим наводним члановима.

Подсетимо, дрва за огрев, цреп, бицикли, бела техника, основне намирнице, све то последњих пар месеци стиже на праг социјално угрожених грађана или партијских симпатизера широм Србије, а дародавци ових поклона су представници политичких странака и то најчешће функционери највеће политичке партије, Српске напредне странке (СНС).


Што се ГО Гроцка тиче, највећи дародавци су заправо грађани ове локалне самоуправе, јер је новцем из буџета плаћено оно што данас деле напредњаци.

 

За Жиг инфо:

Жељко Маторчевић

Фотографије: Воцап/СНС Гроцка

Можда ти се свиди

Оставите коментар