Почетна » Народна странка Београд: Весић слагао о шеталишту до Пупиновог моста

Народна странка Београд: Весић слагао о шеталишту до Пупиновог моста

од admin
0 коментар

 

„Реконструкција је почела тек пре неколико дана и реконструише се део Улице Кеј ослобођења у дужини од једног километра, а о шеталишту до Пупиновог моста за сада нема ни говора“, рекао је члан Одбора за привреду и финансије београдског одбора Народне странке Срђан Радаковић.

Радаковић је подсетио да је Весић за почетак 2022. године најавио градњу пешачко-бициклистичког моста од Лида до кеја, као и изградњу велике гараже на платоу код хале „Пинки“, обнову фасаде Команде Ратног ваздухопловства, споменик бившем градоначелнику Бранку Пешићу и реконструкцију Главне улице.

„Овим бајковитим земунским радовима Весић је додао и канализацију у Борчи, Железнику, Сремчици и Умци“, додао је Радаковић.

„Уз раније најављиване реконструкције градских пијаца, изградње гаража, линијског парка, новог моста на Сави, постављање споменика предратном градоначелнику Влади Илићу, као и изградњи две школе и једног спортског центра, јасно је да се Весић преиграо у улози градског илузионисте“, рекао је Радаковић.

Радаковић је навео да Весић „ни сам више не зна шта је све и колико пута обећао и слагао“.

„Лажна обећања неће спасити од неминовног пада са власти, после којег ће бити детаљно проверене његове скупе грешке за које ће одговарати“, закључио је Радаковић.

Можда ти се свиди

Оставите коментар