Почетна » Народна странка: Испитати да ли је Гак покушао да рекетира власницу обданишта

Народна странка: Испитати да ли је Гак покушао да рекетира власницу обданишта

од admin
0 коментар

 

„Уколико изостане јасна реакција државе и овај случај заврши у фиоци, то ће бити знак да су градске институције огрезле у корупцији и да раде искључиво у своју личну корист не марећи за потребе грађана“, рекао је члан Одбора за образовање Градског одбора Народне странке Београд Бошко Шиндић.

Шиндић је истакао да ће Народна странка, промене власти, инсистирати да се испитају све афере и да одговорни добију одговарајуће казне, а да у том процесу неће бити заштићених.

„Актуелни режим није изградио ниједан нови вртић у Београду, а са друге стране се хвали да вишком новца у буџету и прича бајке о златном добу. Уместо градње нових обданишта, субвенционишу се приватни вртићи који често не испуњавају све законом прописане услове, што доводи до сумње на корупцију“, рекао је Шиндић.

Шиндић је додао да конкретна оптужба директорке Маје Глушац да је представник градске власти у Београду покушао да јој изнуди новац изазива додатно неповерење у институције образовног система у граду и у људе који те институције воде.

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар