Почетна » Народна странка предала листу за локалне изборе у Неготину

Народна странка предала листу за локалне изборе у Неготину

од admin
0 коментар
negotin11

 

„У Неготину ће бити борба између листе Народне странке и листе СНС-а и СПС-а, која је до сада водила град. Први на листи Народне странке је Крста Станковић Њењуловић, кога Неготинци добро познају“, рекао је Алексић.

„Народна странка ће на изборима евидентирати сваку неправилност која ће се догодити у Неготину, а већ их је било и они који се крију иза својих партијских централа у Београду су већ опструисали Народну странку приликом прикупљања потписа, застрашивали су и претили људе који су хтели да буду на нашој листи, а неке су покушавали су да подмите и нудили им послове. Од оверивача су увече узимали спискове грађана који су нам дали потписе подршке и звали их телефоном“, додао је Алексић.

Алексић је истакао да високи државни функционери злоупотребљавају државне ресурсе и о трошку грађана долазе у Неготин и воде функционерску кампању.

Листу кандидата Народне странке за одборнике у локалној скупштини Неготина чине остварени људи који се неће крити иза лидера из Београда, навео је Алексић.

„На билбордима неће бити лидери партије, него људи из Неготина, које грађани познају, а не као они који су до сада владали, који нису у стању да стану именом и презименом и траже подршку грађана, него се крију иза партијских лидера“, истакао је Алексић.

negotin11

Алексић је додао да се, од када је Народна странка најавила да ће учествовати на локалним изборима у Неготину, у том граду „одједном појавила гомила странака које су на услузи режиму“.

„Тако ће на изборима бити десетак листа, али ће грађани бити довољно мудри да препознају ко се заиста супротставља власти и ко има програм, а ко излази на изборе само да би правио гужву и помогао режиму“, рекао је Алексић.

Крста Станковић Њењуловић изразио је захвалност свим грађанима општине Неготин који су подржали листу Народне странке.

„Видећемо се 17. октобра на изборима у Неготину“, рекао је Станковић Њењуловић.

Можда ти се свиди

Оставите коментар