Почетна » Народна странка Раковица: Да ли је осуђени Симоновић имао подршку из Раковице?

Народна странка Раковица: Да ли је осуђени Симоновић имао подршку из Раковице?

од admin
0 коментар

Широј јавности остале су недоступне информације са самог суђења, а приликом паљења извршен је и оружани напад на дом новинара који је том приликом потпуно изгорео. Остало је до краја неразјашњено и да ли је Симоновић, баш као недавно ухапшени Веља Невоља, имао подршку и логистику неких људи из врха Српске напредне странке.

Позната је чињеница да је високи функционер СНС из Раковице, Милосав Миличковић, веома близак пријатељ са осуђеним Симоновићем. Миличковић је испред своје странке постављен и за повереника за општине Младеновац, Раковица и Гроцка, којима управља, како упућени кажу, чврстом руком.

Он је у време извршења овог дела вршио високу функцију у МУП-у, а један од осуђених учесника овог догађаја био је у то време полицајац у активној служби. Овај реснички бос припадник је страначког крила које је блиско Небојши Стефановићу.

чврста сарадња Симоновић и Миличковић

Криминална организација која је регистрована као политичка странка, од почетка суђења вршила је ометање и опструкцију процеса, организовани су разни протести и окупљања страначких људи запослених у државним органима и јавним предузећима.

Већи број тих људи је из Раковице, међу њима и Милош Симић, један од  извршилаца и координатора ових активности, који је за подршку сада осуђеним извршиоцима и налогодавцима кривичних дела награђен местом председника општине.

 

Народна странка Раковица

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар