Почетна » Гајић: Вучић је понизан према јачима, обратио је пажњу на Фондацију Клуни

Гајић: Вучић је понизан према јачима, обратио је пажњу на Фондацију Клуни

од admin
0 коментар

 „Србија је у колонијалном статусу и садашњи режим је веома оштар и бахат према слабијима, а то су грађани Србије, док се веома понизно и са изразитим робовским менталитетом односи према онима за које зна да су јачи од њега.

 

Ситуација са Обрадовићем и Фондацијом Клуни, са обзиром о коме се ради, постала је позната у целом свету и то ће оставити утисак на власт у Србији“, рекао је Гајић телевизији Н1.

Фондација Клуни заинтересована је за праћење случаја радника „Крушика“ Александра Обрадовића, који је ухапшен пошто је указао на злоупотребе у извозу оружја.

Гајић је рекао да Фондација Клуни не учествује формално на страни одбране, него је првенствено посматрач, и додао да ће он тој фондацији доставити извештај о случају Обрадовића.

„Онда ће они проценити да ли ће да пратити то суђење, а ја сам готово сигуран да ће га пратити ако буде подигнута оптужница“, рекао је Гајић.

Гајић је додао да „случај не води тужилаштво, него власт која штити корупцију и криминал врха режима тако што гони Обрадовића“.

„Што се тиче одбране, ми немамо никакве бриге, јер немају никакве шансе да победе Обрадовића на суду“, рекао је Обрадовић.

Народна странка

Можда ти се свиди

Оставите коментар