Почетна » Насилници, дилери дроге и антиваксери: Ко су водећа лица „породичних шетњи“

Насилници, дилери дроге и антиваксери: Ко су водећа лица „породичних шетњи“

од Други Пишу
0 коментар

Прва „Литија за спас Србије“ одржана је недавно у Београду, а грађани су испред Храма Светог Саве потписивали петицију за забрану Параде поноса. На овим литијама су међу главним представницима били и Владика Никанор, као и представник српске ултра деснице Миша Вацић. На литији уз Вацића је био и његов брат са својом породицом, а ту су се нашли и др Бранимир Несторовић и Ивица Божић.

Свештеници су носили платно на коме је писало „Свети оче Саво, моли Бога за нас“, а учесници су носили слике команданта четничких јединица у Другом светском рату Драгољуба Драже Михаиловића и председника Русије Владимира Путина, док су са разгласа пуштане црквене и песме о Косову.

Испред Прајд инфо центра, који су чували припадници полиције, учесници литије су развили заставу Србије на којој је писало „Не у земљи Светог Саве“.

Поједини грађани су са стубова расвете скидали албанске заставе које су биле окачене поред српских и газили их, што су учесници литије поздрављали аплаузом и скандирали „Косово је срце Србије“.

Тако су „Литије за спас Србије“ врло брзо постале „Литије у којима мрзимо припаднике друге националности, вере и другачије сексуалне оријентанције“. Томе су, истини за вољу, допринели и сами учесници, од раније познати медијима, а неки од њих и истражним органима.

Кренимо редом.

Ивица Божић

Ивица Божић је познат као организатор петиције против ЕуроПрајда. Организатор је литија и у јавности је од раније познат као антиваксер. Извори „Времена“ потврђују да је Божић трипут правоснажно осуђен за насиље у породици, те за употребу наркотика – све у последњих пет година. Суочен са тим, Божић је признао да је шест месеци провео у затвору, али се бранио тврдећи да је са супругом имао само „вербалне сукобе“.

Владика Никанор

У скандалозној јавној беседи, епископ банатски Никанор практично је проклео премијерку Ану Брнабић, али и све оне који ће учествовати на ЕуроПрајду у септембру у Београду. Изјавио је и да би „употребио оружје“ против учесника Параде поноса.

Због ове изјаве, Више јавно тужилаштво у Панчеву је покренуло истрагу против епископа Никанора.

Тужилаштво је поднело захтеве за прикупљање потребних обавештења Министарству унутрашњих послова у циљу утврђивања места пријављеног догађаја као и других чињеница значајних за даље поступање по кривичној пријави, саопштено је из ове институције.

Подсећања ради, Виши суд у Панчеву је 2016. године донео прву пресуду за мобинг у СПЦ, у случају злостављања некадашњег омољичког свештеника Томислава Живковића од владике банатског Никанора.

Др Бранимир Несторовић

Несторовића памтимо по бројним крајње опуштеним гостовањима у телевизијским емисијама и саветима који се често косе са традиционалном медицином. Да нагиње ка оном алтернативном показало се и када је Мирјана Домоњи, председница Еколошког покрета општине Стара Пазова Еко Сан на свом Фејсбук профилу објавила фотографију на којој је заједно са др Бранимиром Несторовићем, а на столу испред њега налази се „Биопирамида оргонит“, за коју Домоњи тврди да „штити од зрачења и коронавируса“.

Током пандемије коронавируса је позвао Србе да „шопингују у Милану“ и коронавирус је назвао „најсмешнијим вирусом у историји“.

Изјавио је и да је „добро је што млади имају запаљење плућа. Сви ћемо се ми заразити у неком тренутку. Не догађа се ништа драматично.“

Изјављивао је и да је Никола Тесла „слао предмете у будућност“.

„Теслу нико није разумео шта је радио. Он је још увек испред овог времена. Ми још увек не знамо највећи део онога што је он радо. Он је човек слао предмете у будућност, враћао их назад, то се све зна. То је било 1933. године у Принстону…“, рекао је својевремено Несторовић.

Beograd, 22.12.2021. – Konferencija za novinare Branimira Nestorovica i Sase Borojevica na kojoj su predstavili novi pokret „Vitezovi reda zmaja“ odrzana je danas u Pres centru UNS-a u Beogradu. Na fotografiji govori predsednik udruzenja „Vitezovi reda zmaja“ Branimir Nestorovic. (BETAPHOTO/Press centar UNS/MO)

Миша Вацић

“Антибиотик за домаће издајнике”, онај који прети “протеривањем Шиптара”, који би да гура локалну власт “низ Цер у Дрину да се подаве”, а медије назива издајничким – низ који је могуће настављати унедоглед и већ вам је јасно о коме је реч – о ултрадесничару, председнику Српске деснице Миши Вацићу.

Као млади, а већ потковани ултрадесничар Миша Вацић и ондашњи члан покрета “1389” већ је почетком двехиљадитих година стекао репутацију “опасног момка”, а онда је 2013. добио и условну казну од годину дана због ширења дискриминације против ЛГБТ популације, недозвољено држање оружја и ометање службеног лица у обављању дужности.

Економиста или правник, никада неће бити познато до краја , тек називају га и “новим Шешељем” српске јавне сцене, а оно што уистину Миша Вацић свакодневно ради јесте да распирује мржњу: верску, националну, полну, дискриминаторну – мржњу.

Beograd, 16. marta 2022. – fotografija niske rezolucije – Kandidat za predsednika Srbije Misa Vacic porucuje da ce po dolasku na vlast oduzeti nelegalno stecenu imovinu tajkunima isticuci da oduzete nekretnine tajkuna moraju biti nacionalizovane i stavljene na korist srpskog drustva. FOTO TANJUG / Iinformativna sluzbe Srpske desnice/ Bojan Savic/ bg

Перо Јововић   Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар