Почетна » Не давимо Београд: Грађани Младеновца нису грађани другог реда

Не давимо Београд: Грађани Младеновца нису грађани другог реда

од Други Пишу
0 коментар

Београд мора пружати једнаке шансе свим својим грађанима без обзира у којој општини живе, главна је порука са скупа одржаног у Младеновцу где су Не давимо Београд и УГ За добар Младеновац најавили сарадњу и ширење покрета. Приградске општине не смеју бити општине другог реда у којима се политичари појављују само пред изборе дајући лажна обећања која не доводе решавања проблема који свакодневно муче грађане нити побољшања квалитета њихових живота.

Проблеми грађана и грађанки Младеновца су током власти Српске напредне странке и Горана Весића потпуно занемарени. Нагомилани проблеми који су довели до тога да грађани Младеновца немају доступну пијаћу воду, имају неразвијену канализациону инфраструктуру, неадекватан јавни саобраћај, као и проблеме у добијању одговарајуће здравствене заштите у својој општини.

Покрет Не давимо Београд сматра да грађани и грађанке свих општина морају имати једнако добре услове живота. УГ За добар Младеновац и Не давимо Београд ће се борити за политике које у први план стављају квалитет живота наших суграђана, поручено је на догађају на којем су најављени и планови ширење покрета Не давимо Београд заједно са За добар Младеновац и заједнички рад на изградњи националне организације.

Не давимо Београд

Можда ти се свиди

Оставите коментар