Почетна » Не давимо Београд: Комунална предузећа не смеју бити партијски плен већ МОРАЈУ бити стручно вођена

Не давимо Београд: Комунална предузећа не смеју бити партијски плен већ МОРАЈУ бити стручно вођена

од Жиг Инфо
0 коментар

Јавно комунална предузећа морају да престану да буду „партијски плен“ и постану уређена предузећа у којима се стручни људи питају о даљем развоју и пословању.

„Морамо да уведемо ред у јавно комунална предузећа и морамо да обезбедимо да се стручни људи унутар њих питају како ће се развијати и како ће пословати. Јавно комунална предузећа су сада партијски плен и врло често, различитим јавно приватним партнерствима иду на штету грађана и обезбеђују блиским фирмама Српској напредној странци енорман профит,“ каже Добрица Веселиновић, кандидат за градоначелника испред покрета Не давимо Београд и коалиције „МОРАМО за добар град“.

Коалиција „МОРАМО“ стално скреће пажњу на чињеницу да се партијске и интересне клике богате на рачун грађана док су великој већини остављени несигурни послови, небезбедани услови на раду и плате које нису довољне за достојанствен живот. Напредак на послу и доступност јавних услуга сведени су на једини услов – оданост партији на власти.

„Покрет Не давимо Београд и коалиција „МОРАМО“ ће увести ред у јавно комунална предузећа и учинити да Београд постане добар град за све,“обећава Веселиновић.

Можда ти се свиди

Оставите коментар