Почетна » Не давимо Београд: Случај Зеленог булевара: Прање пара кроз реконструкције улица

Не давимо Београд: Случај Зеленог булевара: Прање пара кроз реконструкције улица

од Други Пишу
0 коментар

У суботу 3. септембра од 12:00 часова на платоу испред просторија Градске управе у Краљице Марије 1 (угао Краљице Марије и Старине Новака) биће одржан разговор са грађанима о случају Зеленог булевара – прању новца актуелне власти кроз реконструкције улица.

Градска власт је на реконструкцију улица Краљице Марије, 27. марта, Џорџа Вашингтона и Цара Душана потрошила више од 20 милиона ЕУР.

Радови су каснили више од годину дана и до дан данас нису до краја изведени, а суграђани који имају своје радње у овим улицама никада нису обештећени за штету коју су претрпели услед кашњења радова.

Током реконструкције 2019. године осетили смо све последице инвеститорског урбанизма, јавашлука, незнања и корупције оних који годинама владају Београдом.

У септембру 2019. пукла је и велика водоводна цев на углу улица Краљице Марије и Карнегијеве.

У фебруару месецу ове године неколико аутомобила је било заробљено у рупи која се отворила у асфалту на углу улица Старине Новака и Илије Гарашанина.

У јулу је поново пукла велика водоводна цев у улици Краљице Марије – само 30 метара узводно од места пуцања у септембру 2019. године.

Коначно, пре само недељу дана центар града опет није имао воду због пуцања велике водоводне цеви на углу Таковске и Краља Александра.

Општинска групе покета Не давимо Београд, Палилула-десна обала, покренула је и онлине петицију са захтевом за ХИТНО ОКОНЧАЊЕ РАДОВА И ПОПРАВКУ СВИХ НАСТАЛИХ КВАРОВА У УЛИЦИ КРАЉИЦЕ МАРИЈЕ као и позивање на одговорност за јавашлук и злоупотребе јавног новца. На самом догађају ћемо, такође, организовати прикупљање потписа.

Хвала вам што ћете медијски испратити овај догађај.

Општински одбор Палилула десна обала покрета Не давимо Београд

Можда ти се свиди

Оставите коментар