Почетна » Не давимо Београд: Тужба Миленијум тима против Веселиновића наставак притисака на Не давимо Београд

Не давимо Београд: Тужба Миленијум тима против Веселиновића наставак притисака на Не давимо Београд

од Други Пишу
0 коментар

Данас је одржано рочиште на суђењу по тужби компаније блиске Српској напредној странци, Миленијум тима, против Добрице Веселиновића. Добрица Веселиновић лично је као и покрет Не давимо Београд тужен за наношење штете угледу и жигу компаније Миленијум тима, због објављивања текста о промени урбанистичког плана којим се овој компанији омогућава рушење истраживачко-развојног института Гоша и изградња стамбено-пословног комплекса на истом месту. Миленијум тим тражи 100 хиљада евра накнаде.

“Српска напредна странка на све начине покушавају да саботира рад Не давимо Београд. Ово је само једно од више десетина правних процеса који су вођени или се воде против нас. Прислушкивали су нам телефоне, пратили нас, провлачили кроз таблоидно блато, нападали физичики наше активисте. Ево баш прексиноћ је Милош Вучковић наш кандидат за одборника поново нападнут.” – изјавио је Добрица Веселиновић и подсетио да је Милош Вучковић нападнут и на изборни дан када је приметио вођење паралелних спискова на бирачком месту.

Ова тужба, као и други притисци и процеси који су покренути против покрета Не давимо Београд нам говоре да смо на добром путу у борби за јавни интерес, а против корумпиране политичке елите. Миленијум тим овим тужбама показао је да се плаши доследности и принципијелности покрета Не давимо Београд, који је одлучан да стане на пут корупцији и заустави све штетне пројекте ове власти и са њима повезаних предузећа, наводи се у саопштењу.

Можда ти се свиди

Оставите коментар