Почетна » Не давимо Београд: Уместо свечаног пријема, за градску славу помоћи нашим најугроженијим суграђанима

Не давимо Београд: Уместо свечаног пријема, за градску славу помоћи нашим најугроженијим суграђанима

од Други Пишу
0 коментар

Одборници Скупштине града Београда покрета Не давимо Београд и коалиције МОРАМО неће присуствовати свечаном пријему поводом крсне славе Града Београда која ће бити одржанау четвртак 2. јуна 2022. године у Скупштини града.

Због недомаћинског односа према граду и људима који у њему живе, ова власт је увек бежала од одговорности огртањем у националне или верске симболе, проглашавајући себе чуварима традиције, а све политичке неистомишљенике издајницима.

Ове године се домаћином назива Горан Весић, особа која је најодговорнија за енормно расипање новца грађана Београда. Није домаћин онај коме се тек обновљене улице распадају и чији суграђани живе у једном од најзагађенијих градова на свету. Није домаћин онај ко направи музичку фонтану од преко 4 милиона евра или потроши најмање 20 милиона евра на реконструкцију једне улице, док се деца лече смс-овима.

Сматрамо да није прикладно да се се новац грађана троши на свечане прославе и скупо послужење. Уместо да на начин примерен не само хришћанству већ и осталим вероисповестима које се у нашем граду испољавају а то је дарујући и помажући најсиромашније и најугроженије суграђане.

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар