Почетна » „Не плаћам рекет, рекеташи ће ићи на суд“: Зорана Михајловић о прорежимским медијима

„Не плаћам рекет, рекеташи ће ићи на суд“: Зорана Михајловић о прорежимским медијима

од Други Пишу
0 коментар

Бивша министарка у Влади Србије Зорана Михајловић најавила да ће поднети тужбу против прорежимског „Српског телеграфа“.

Михајловић је на свом Инстаграм профилу објавила да „не плаћа рекет“ и да ће новац добије од, како каже, рекеташких медија отићи у хуманитарне сврхе.

„Не знам да ли је можда и вама чудно, али по правилу, после сваке моје објаве на друштвеним мрежама, прво крене хајка ботова, а онда се јави новинар/ка ‘Српског телеграфа’ са молбом да коментаришем потпуно измишљене ствари. Кад кажем Србија мора коначно да се определи за ЕУ, онда је одговор на то измишљотина да мој партнер украо милионе. Кад кажем да је десница прошлост, онда иде лаж да је било ‘муљања’ са дозволама. И стално неки проблеми“, написала је Михајловић, уз поруку да „прошлост није опција“ и „медијске рекеташе на суд“.

Последња у низу изјава бивше министарке која је изазвала велику пажњу била је о скупу десничара испред Председништва. У објави на свом Инстаграм профилу, Михајловић је написала „ко год је неговао десничаре, обило му се о главу“

„Тако је и са десничарима и радикалима. Они су у погрешном возу. Једном смо сви били у том возу и осетили смо колико нас је коштало, ратова, уплаканих мајки и сестара, изгубљених живота, празних рафова, изгубљених година… Ко год их је неговао, обијало му се о главу, гурајући нас даље у изолацију и сиромаштво. Губили смо време, не схватајући да се свет око нас мења“, написала је она, додајући да се „неке лекције тешко уче и да мораш понекад платиш и казну за незнање“.

 

„Али за учење никад није касно. Радикализам и десница су ходање уназад. Они су прошлост. А прошлост није опција“, написала је она.

Нова.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар