Почетна » Небојшу Стефановића на југу дочекали чланови одбора СНС-а који су гласали за његову смену прошле године

Небојшу Стефановића на југу дочекали чланови одбора СНС-а који су гласали за његову смену прошле године

од Други Пишу
0 коментар

Члан Председништва Српске напредне странке (СНС) и доскорашњи министар одбране, Небојша Стефановић, обишао је општине југа Србије а дочекали га чланови партијских одбора у Врању, Бујановцу, Трговишту, Сурдулици и Владичином Хану, који су – како је Стефановић написао на свом Фејсбук профилу – „дивни, вредни људи и сјајни домаћини“.

Стефановић је навео и да је сваки од чланова одбора „једнако важан а допринос сваког нашег активисте значајан и вредан“.

„Успешан дан, одлично друштво и невероватна радна енергија. Општинске одборе у Трговишту и Бујановцу и Градски одбор у Врању чине сјајни људи, вредни и посвећени. Заједничким снагама потрудићемо се да радимо још боље, у служби свих наших грађана“, навео је Стефановић на свом Фејсбук профилу.

Осим Врања, Бујановца и Трговишта, овај високопозиционирани функционер СНС-а обишао је и Владичин Хан и Сурдулицу, где је разговарао са активистима партије о томе „како можемо да унапредимо рад на терену и шта још можемо да учинимо за наше грађане, јер су они, бољи живот за њих и њихову децу и унуке, оно што је за нас најважније“.

„Југ Србије ће наставити да се развија, а људи ће овде живети још боље и квалитетније, како и заслужују“, написао је Стефановић.

Подсетимо, маја 2021, сви одбори СНС-а у Пчињском округу и Србији гласали су за Стефановићеву смену са свих државних и страначких функција, али је, ипак, он остао министар до октобра ове године и избора нове владе.

Д. Пешић  Данас

Можда ти се свиди

Оставите коментар