Почетна » Неколико одбора СНС пружило „апсолутну и недвосмислену“ подршку Вучићу

Неколико одбора СНС пружило „апсолутну и недвосмислену“ подршку Вучићу

од Други Пишу
0 коментар

Новосадски одбор Српске напредне странке саопштио је данас да „у једном од најважнијих тренутака новије српске историје“ пружа пуну подршку председнику Александру Вучићу у вођењу политике која ће, како су навели, обезбедити коначни мир на просторима Косова и Метохије, а „истовремено заштитити српски народ и светиње од даљег погрома“. Такође, београдски одбор Српске напредне странке је саопштио да пружа „апсолутну и недвосмислену подршку“ Александру Вучићу да „настави своју борбу за модерну, јаку и стабилну Србију“, након што је изјавио да је спреман да поднесе оставку.

„Напредњаци Новог Сада позивају све актере српске политичке сцене да се у овом одсудном тренутку, када су Србија и њен председник притиснути са свих страна невероватним уценама, ставе под исту заставу и покажу јединство које ће показати свету колико српском народу значи јужна покрајина“, наводи се у саопштењу СНС.

Истиче се да је „борба за мир и територијални интегритет Србије коју води председник Вучић“ највећи национални интерес, као и да у тој борби не сме да буде сам.

У саопштењу се додаје и да питање Косова и Метохије не сме да буде тема дневног препуцавања политичких странака, као и да неће да размишљају о повлачењу Вучића са функције, које „заговарају појединци жељни да заузму његово место и тиме Космет предају онима који нам га отимају“.

„Политика коју представља председник Вучић је политика мира, просперитета, стабилности, политика која развија наш Београд, гради Србију, представља нас у најбољем светлу свуда у свету, политика која мисли и ради само у интересу грађана. Предаја није опција. Председниче, Београд је уз Вас“, наводи се у саопштењу београдског одбора СНС.

СНС Лесковац: Безрезервно верујемо да је свака Вучићева одлука у интересу српског народа

Градски одбор Српске напредне странке Лесковац саопштио је да пружа пуну подршку и да има пуно поверење у политику коју води Александар Вучић и у решавању ситуације на Косову и Метохији.

„На челу са председником Вучићем, Србија се годинама креће путем убрзаног развоја и просперитета на свим пољима. Државничке и дипломатске способности председника су подигле углед наше земље у читавом свету и високо позиционирале Србију у међународној заједници“, наводи се у саопштењу.

Лесковачки напредњаци саопштили су да „безрезервно верују да је свака донета одлука искључиво у интересима српског народа, у складу са националним идентитетом и духовним потребама“.

Бета/Н1

Можда ти се свиди

Оставите коментар