Почетна » НЕМА ТИМА САМО СИМА! Председник Гроцке тражи од председника Србије да дође у Калуђерицу

НЕМА ТИМА САМО СИМА! Председник Гроцке тражи од председника Србије да дође у Калуђерицу

од admin
0 коментар

Српска напредна странка, ОО Гроцка објавила је јуче снимак састанка МО Калуђерица на којој је присуствовао председник напредњака и ГО Гроцка, Драгољуб Симоновић.

И овога пута председник Гроцке говори о улагањима у овој општини у првом лице једнине, те тако испада да ОН сам ради и да не постоји никакав тим. Такође, председник Гроцке је изјавио да он не може да заврши толико брзо неке послове због разноразних свађа, као што то може да уради Вучић. Како је навео Симоновић, Вучић кад нареди онда то много брже иде, онда мора да се ради.

Негде од 33. минута снимка, Симоновић је рекао да је позвао Вучића да дође у Калуђерицу и рекао да када је он могао да обилази пре него што је постао председник ово место, може и сада.

-После свих оних седница и малих свађа, ЈА стварно сада добијем паре. Ево сад ће дођи и председник Србије. Тражио сам од наших људи да се појави овде. Јер ако је могао да дође наш председник, кад није био председник Србије, а знао је да дође по десет пута, хајде председниче да сад обиђемо наш народ. Председник треба ово да разуме и да погурамо мало брже. Није ствар у парама. Његова реч и моја реч није исто. Његова реч ће скратити ову процедуру за 50 посто. Он кад нареди, тамо нико не сме да се буни.  а ја идем да се свађам да би добио паре. То је разлика, рекао је између осталога Симоновић.

Негде после 43. минута, Симоновић поново указује да је он уствари Гроцка, и да нико осим њега не ради ништа. Тако председник Гроцке лично асфалтира улице и посипа путеве.

-Ја сам асфалтирао и џабе сам асфалтирао. Ја сам звао директора водовода Београд и рекао му да ми достави списак улица које жели да реновира и да реконструише како бих МОГАО да асфалтирам улице. ЈА не могу да асфалтрам улице на свака три месеца ако ми стално пуцају цеви, рекао је између осталога Симоновић.

Погледајте цео снимак:


За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар