Почетна » Немања Тодоровић: Председник општине Гроцка да врати дугове воћарима које је оштетио

Немања Тодоровић: Председник општине Гроцка да врати дугове воћарима које је оштетио

од Други Пишу
0 коментар

660 милиона дуга још 2021. године имала је фирма председника општине Гроцка и председника општинског СНС одбора Драгана Пантелића према произвођачима воћа.

Тај износ је одавно премашен, а воћари већ губе сваку наду да ће икада видети нешто од тог новца, који је Драган Пантелић, „законски опрао“, преносећи управљачка права на свог сина Марка, сазнаје Радар.

„Многа села је ова фирма под управом првог човека СНС одбора у Гроцкој ојадила, неким породицама дугује и по милион, два милиона, три милиона. Бахатост и сина и оца видела се у предизборној кампањи када су шаком и капом повлачили популистичке потезе по Гроцкој, али и ови несрећни људи који годинама чекају свој новац, сведочили су и луксузној свадби млађег Пантелића и усељењу у нови стан у Београду на води“, каже Немања Тодоровић, повереник Покрета слободних грађана за Гроцку.

Тодоровић апелује на тужилаштво да испита наводе који су изнесени о Драгану Пантелићу, већинском власнику Агро-фруит фирме и да предузме предвиђене законске мере.

„Забрињавајуће је да се на челу општине Гроцка налази особа таквих моралних карактеристика и ја позивам активну власт да хитно реагује и да позове на одговорност свог председника општине Гроцка“, каже Тодоровић и додаје да је недопустиво да пољопривредни произвођачи из Србије трпе толику штету.

Државна политика спрам пољопривредника и воћара још једном показује своје лице – муљачина на свим нивоима и искључиво лична корист прате и ову грану привреде и ПСГ позива на одговорност и предузимање хитних мера да се воћари заштите и да се почне са кажњавањем људи који наносе штету грађанима Србије без обрзира на политички припадност.

Покрет слободних грађана

Можда ти се свиди

Оставите коментар