Почетна » НИЈЕ БИО ОДУШЕВЉЕН: Незадовољни грађани спопали Вучића (ВИДЕО)

НИЈЕ БИО ОДУШЕВЉЕН: Незадовољни грађани спопали Вучића (ВИДЕО)

од admin
0 коментар

Премијер Србије Александар Вучић разговарао је данас у Грделици са незадовољним грађанима.

Вучићу је једна жена покушала да постави питање речима: “Може једно кратко питање, ако не може, онда ништа”.

Друга жена се пожалила да не може да запосли две ћерке које су завршиле медицинску школу. Вучић јој је рекао да је свестан проблема са којим се суочава Грделица.

Обећао је да ће учинити све што може, али није успео да убеди жену. Више пута је покушао да је прекине како би њеној ћерки пожелео срећу са дететом, али жена није пала на Вучићев политички спин, па се само захвалила и наставила да износи проблеме становника Грделице.

Вучићу је један мушкарац добацио да је писао МУП-у и свим осталим државним органима са предлозима око покретања неког посла, али му нико није одговорио. Вучић му је рекао да ће прво морати да разговара са председником општине, додајући да ће га после тога он позвати у зграду Владе Србије у року од 15 дана.

Подсетимо да је Вучић незадовољним радницима ЈКП “Информатика” из Новог Сада, који су прошле године транспарентом прекинули његово излагање, такође рекао да ће решити њихове проблеме за 15 дана.

Проблеме никада није решио.

Иако испред зграде Владе свакога дана протестује више стотина грађана, Вучић их никада не прима на разговор.

Чак је у једном интервјуу рекао да са прозора зграде Владе види и чује како му незадовољни грађани скандирају “Вучићу педеру”. Тада је бахато одговорио да им се једном приликом придружио и заједно са њима викао “Вучићу педеру”, што наравно није истина.

Један возач из Хитне помоћи пожалио се да не добија плату. Вучић се затим обратио градоначелнику Лесковца Горану Цветановићу који је потврдио да стоматолози нису примили плату осам година!

Вучић је саслушао све проблеме грађана и напустио скуп. Није понудио ниједно конкретно решење, што су неки грађани и сами увидели.

Судећи по изразу лица, Вучић није био посебно одушевљен питањима.

 

(telepromter)

Можда ти се свиди

Оставите коментар