Почетна » Николић: Изван града без блиндираног аута, па нек пуцају

Николић: Изван града без блиндираног аута, па нек пуцају

од admin
0 коментар

Председник Србије Томислав Николић изјавио је данас да у причу о државном удару није веровао зато што је добио процену да таквих опасности нема, и што ни у једном извештају БИА и војне службе безбедности није било ни наговештаја да се у Србији тако нешто спрема.

„Зашто би онда требало да верујем нечему што чујем на телевизији или што прочитам у новинама“, рекао је Николић у интервјуу који ће „Политика“ сутра у целости објавити.

Николић оцењује и да је заточеник уверења дела јавности да постоји сукоб између њега и премијера Александра Вучића, а сматра и да се у складу са тим уверењем уређују и неки медији у нашој земљи.
Како наводи, једни по природи ствари мисле да у таквој ситуацији треба да буду против њега, док други мисле да, ако такав сукоб већ постоји, треба да „гурну“ активности председника у сенку.

Он сматра и да многи у држави не цене функцију председника, а међу њима и Министарство унутрашњих послова, и каже да није задовољан сарадњом са тим Министарством у погледу обезбеђења основних средстава за функционисање председника Републике.
Додаје да аутомобил који је наследио од бившег председника Бориса Тадића већ годину дана није у функцији, те да користи ауто који је 1998. купио Слободан Милошевић, али истиче да за нега нема гума јер се више не производе, те га користи само по граду.

„И то што је председник радио никада не сме да буде означено као нешто што је веома корисно за Србију. Таква је сада ситуација у медијима“, оцењује Николић, додајући да се овог часа зна да му се може замерити ко год хоће.

„А кад кренемо изван града, онда више немамо блиндиран ауто, идем обичним колима. Сад причам свима, па нек пуцају“, каже Николић, напомињући да није плашљив, већ да само гледа какав ко има однос према председнику.

Спутник

Можда ти се свиди

Оставите коментар