Почетна » ЊИМА НИ ВУЧИЋ НИШТА НЕ МОЖЕ?! Како СНС из Гроцке у разговору са грађанима тражи ПРАВДУ ЗА СИМУ!

ЊИМА НИ ВУЧИЋ НИШТА НЕ МОЖЕ?! Како СНС из Гроцке у разговору са грађанима тражи ПРАВДУ ЗА СИМУ!

од admin
0 коментар

Међутим, општинском одбору СНС-а Гроцка то не смета, те ових дана интезивно води разговоре са грађанима широм Гроцке, додуше овога пута Симоновићеву слику јавно не излажу. Иако слику нису изложели на свим овим „организованим разговорима“ грађанима се притворени председник представља као жртва медијске хајке која се води против њега и траже се потписи како би издејствовала правда за њега, односно како би се евентуално петицијом успело да Симоновић изађе из притвора.

Тако су се јуче на два штанда, по један у Калуђерици и Врчину представници СНС-а из Гроцке представљали грађанима и уједно тражили потпис.

 

Интересантно је да ОО СНС Гроцка, негде овим чином пркоси и председнику Вучићу, који је јасно пред конеференцију за новинаре крајем јануара ове године се изјаснио поводом случаја притвореног Симоновића.

 

 

Грочански напредњаци се и даље надају да ће Симоновић бити пуштен из притвора и да ће, ако ништа друго, Гроцку водити из сенке. Барем то је садашња жеља ОО СНС-а Гроцка који се ни једног тренутка није оградио од свог председника, за разлику од председника Вучића-

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар