Почетна » Нова Србија Београд шири мрежу општинских канцеларија

Нова Србија Београд шири мрежу општинских канцеларија

од admin
0 коментар

У уторак , 22.09.2015 у 19 часова у ул.Светозара Марковића 79 Нова Србија Савски Венац и Врачар су отвориле нове просторије.

Свечаном отварању просторија, које су за ову прилику биле тесне да приме све присутне, поред чланова Нове Србије, симпатизера присуствовали су и представници општинског руководства као и председник Градског одбора Нове Србије Горан Пекарски .

Повереник Нове Србије за општину Савски Венац, Душко Јовановић, истакао је да ће новоотворена канцеларија пуно значити у даљем раду ове странке.

– Након отварања канцеларије, предстоји нам даљи рад на промоцији странке на локалном нивоу и пријем нових чланова, мада смо и до сада кроз рад на “терену” урадили пуно на том плану. У последњих неколико дана Новој Србији је у општини Савски Венац приступило око стотинка грађана, а сада ћемо имати и базу за покретање нових акција које би требало да спроведемо у наредном периоду и место на коме ће симпатизери у потпуности моћи да се упознају са нашим програмом.

У обраћању присутнима, председник Градског одбора Горан Пекарски је истакао да “Искуство старих и енергија младих удружени на адреси Нове Србије су доказ да ова странка има снагу и вољу да и у будуће настави борбу за демократију И традиционалне вредности. Да традиционалне вредности и идеје Нове Србије имају снажно упориште у свести наших грађана потврђује и број нових чланова и активиста. Нова адреса са које Нова Србија Савски Венац и Врачар одлучно крећу у изборну кампању је Светозара Марковића 79.

Из Нове Србије кажу да ће просторије на Савском Венцу, бити отворене сваког дана од 17- 21 час. Број телефона је 011 268 25 26 и 064 5224295

Можда ти се свиди

Оставите коментар