Почетна » НОВА СРБИЈА Отварају канцеларију у Калуђерици

НОВА СРБИЈА Отварају канцеларију у Калуђерици

од admin
0 коментар

Нова Србија је јуче почела са опремањем канцеларије у Калуђерици, у тржном центру преко пута вртића.

Према сазнањима Жиг Инфа, иако је било у питању само опремање канцеларије, скупило се доста људи, што чланова, што гостију.

Подсетимо се, Нову Србију сада води Горан Пекарски, бивши педседник Скупштине ГО Гроцка. Како је навео за Жиг ИНфо, Нова Србија ће водити такозвану „белу кампању“. Иначе, Новој Србији, од како је Пекарски постао председник Гро Београд, приступило је више организација и удружења.

Мића Јевремовић, који је задужен испред Нове Србије за Калуђерицу, каже за Жиг Инфо, да ће канцеларија бити отворена званично од септембра, али да ће се већ од данас у њој бити неко.

-Ми смо, малтене, јуче отворили канцеларију Нове Србије. Нисмо спремали неко славље, јер канцеларија тек треба да заживи од септемба, међутим, сакупио се већи број људи. Било је заиста доста чланова, из више крајева општине Гроцка, изјавио је Мића Јевремовић за Жиг Инфо.

Упитан да ли је још неко био присутан, осим чланова с обзиром да су били присутни и чланови неких других партија а да нису званично приступили Новој Србији, Јевремовић каже:

-Па да, били су ту присутни и гости не само чланови. Радовић, Стојановић и Гачић су били у својству гостију.

 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар