Почетна » Новаковић у Кикинди: Вучић нема већину у Србији, опозиционо расположење је већинско

Новаковић у Кикинди: Вучић нема већину у Србији, опозиционо расположење је већинско

од admin
0 коментар
bora.kikinda1

 

„Потребно је да кроз кампању анимирамо и мотивишемо опозициону већину да изађе на изборе 3. априла“, рекао је Новаковић у разговору са грађанима Кикинде.

Новаковић је истакао да да добро уређено друштво почива на законима и институцијама, а „не на вољи и зловољи једног човека“.

„Утолико ће на наредним изборима грађани бирати не између различитих идеолошких оријентација, него ће бирати између цивилизоване власти, какву жели да успостави листа ’Уједињени за победу Србије’, и садашњег стања у којем је држава суспендована и у којем влада само један човек“, навео је Новаковић.

Новаковић је Кикинђанима рекао да ће као посланик из Новог Сада бити „глас незадовољства не само Новосађана, него и целе Војводине“.

bora.kikinda1

„У наредном периоду храна и енергија ће бити још важнији него данас и стабилност целог друштва ће зависити од њих. Србија је аграрна држава, а унутар ње Војводина учествује са највећим уделом извоза пољопривредних производа. Највећи енергетски потенцијал Србије налази се у Војводини, што ће такође определити економску стабилност целе државе“, додао је Новаковић.

„Власт у Кикинди се, међутим, као и у целој Војводини, не води интересима грађана и државе, него је умешана у тежак криминал на који грађани с правом указују“, рекао је Новаковић.

Новаковић је као један од примера криминала и корупције у Кикинди навео цену градње нове пијаце, површине 3.000 квадратних метара, која је износила чак три милиона евра, односно 1.000 евра по квадратном метру.

„Подсећам да је просечна цена квадратног метра стамбеног простора у Кикинди 600 евра, што значи да је локална власт инвестирајући три милиона евра у пијацу украла огроман део тог новца“, закључио је Новаковић.

Можда ти се свиди

Оставите коментар